Gündem Fi Çi Pi dizi oluyor! Ne zaman yayınlanmaya başlanacak?

Fi Çi Pi dizi oluyor! Ne zaman yayınlanmaya başlanacak?

23.12.2016 - 14:28 | Son Güncellenme:

Fi Çi Pi roman serisi diziye uyarlanıyor. Akilah Azra Sarızeybek Kohen tarafından yaratılan Fi Çi Pi serisi oldukça ilgi görmüştü. Fi Çi Pi dizisi için çalışmalar sürdürülürken dizinin zengin oyuncu kadrosu göz kamaştırıyor.

Fi Çi Pi dizi oluyor Ne zaman yayınlanmaya başlanacak

Fi Çi Pi dizisi 2017 yılına damga vurmak için geliyor. Akilah Azra Sarızeybek Kohen'in eser dizisi Fi Çi Pi diziye uyarlanırken başrollerinde Berrak Tüzünataç, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür ve Ozan Güven gibi göz kamaştırıcı bir oyuncu kadrosu ile ekranlara gelmenin planlarını yapıyor. Fi Çi Pi dizisine dair tüm merak edilen soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...

Haberin Devamı

Yapımını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, Azra Kohen’in üçlemesinden uyarlanan dizi, henüz çekimleri başlamadan merak uyandırdı.

Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç ‘ın ana kastında yer aldığı dizinin ilk fotoğraf çekimi için oyuncular geçtiğimiz gün biraraya geldi.

Çekimler sırasında oldukça eğlenceli anlar yaşayan ekip, dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlayacak.
Proje, 2017’de, 60 dakikalık bölümler halinde izleyicisiyle buluşacak.

Ay Yapım’ın yapımcılığını, Mert Baykal’ın yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Ozan Güven ve Berrak Tüzünataç’ın paylaştığı yapıma son olarak Kördüğüm dizisinde rol alan iki isim daha katıldı. Fox ekranlarında yayınlanan Kördüğüm’de birlikte oynayan Saadet Işıl Aksoy ile Tülay Günal da Fi Çi Pi dizisinde rol alacak.

Haberin Devamı

Fİ Çİ Pİ DİZİSİNE 2 YENİ OYUNCU

Online izleme platformu PuHu’da yer alacak, bir hafta sonra ise televizyondan izleyiciyle buluşacak olan Fi Çi Pi’nin kadrosuna iki yeni oyuncu!

Ay Yapım’ın yapımcılığını, Mert Baykal’ın yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı yapıma Canım Ailem ve Muhteşem Yüzyıl’da rol alan Ozan Güven ile Elveda Rumeli, Ezel ve Filinta’da rol alan Berrak Tüzünataç dahil oldu.

Ozan Güven’in ‘sayko’ karakterli, aynı zamanda bir TV yıldızı olan psikoloğu canlandıracağı dizide Tüzünataç’ın rolü şimdilik belli değil.

Fi Çi Pi dizi oluyor Ne zaman yayınlanmaya başlanacak

Fİ Çİ Pİ DİZİSİNİN BAŞROL OYUNCULARI BELLİ OLDU

Serenay Sarıkaya ile Mehmet Günsur yeni dizide birlikte başrol oynayacak.

Son olarak Nejat İşler’le başrollerini paylaştığı ‘İkimizin Yerine’ filmiyle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya bu defa Mehmet Günsur ile kameraların karşısına geçiyor. Sinema, dizi ve reklam dünyasının aranan isimlerdinden biri olan Serenay Sarıkaya’nın yeni dizi projesi belli oldu.

“Fİ Çİ Pİ” ADLI UYARLAMADA ROL ALACAK

Oyuncu Sarıkaya, Doğuş Grubu’nun online izleme platformu PuHu’nun lansman projesi Akilah Azra Kohen’in çok satan üçlemesi olan “Fi Çi Pi” uyarlamasında rol almayı kabul etti.

Haberin Devamı

YENİ PARTNERİ MEHMET GÜNSÜR

Senaryo çalışmaları tamamlanan ve çekim onayı alan uyarlamada Serenay Sarıkaya’ya Mehmet Günsur eşlik edecek. Mehmet Günsur, Can Manay isimli ünlü bir psikoloğu, Sarıkaya da dansçı Duru’yu canlandıracak.

TUTKULU VE TAKINTILI AŞKI ANLATIYOR

Kitapta, Can Manay’ın görür görmez çarpıldığı Duru’ya olan tutkulu ve takıntılı aşkı anlatılıyor.

SERENAY SARIKAYA Fİ Çİ Pİ DİZİSİNDE

Beyazcam yerine internete yönelmeye karar veren oyuncu, dijital platformda yayımlanacak olan bir dizide kamera karşısına geçecek.

Yeni sezonda ekranda olması beklenen Serenay Sarıkaya’dan sürpriz proje! Bugünlerde ‘İkimizin Yerine’ adlı filmle beyazperdede boy gösteren Sarıkaya, öncü bir tavır sergileyerek Türkiye’nin ilk özgün digital dizi projesinde yer almayı kabul etti.

PUHU TV’DE YAYIMLANACAK

RaniniTV’de yer alan habere göre güzel oyuncu, Doğuş Grubu’nun internet platformu Puhu TV’de yayımlanacak bir dizi çekecek.

Fİ Çİ Pİ KİTAP UYARLAMASI

Ekran yerine internet ortamında yer almayı tercih eden Serenay Sarıkaya, Akilah Azra Kohen’in üçlemesi olan kitabı “Fi Çi Pi”nin uyarlamasında rol alacak. Senaryo çalışmaları tamamlanan ve çekim onayı alan uyarlamanın oyuncu kadrosunun ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor.