Gündem Fi Çi Pi dizisi ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?

Fi Çi Pi dizisi ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?

18.01.2017 - 10:03 | Son Güncellenme:

Ekranların merakla beklenen iddialı yapımı Fi Çi Pi’nin çekimlerinin ne zaman başlayacağı belli oldu. Peki Fi Çi Pi dizisi konusu nedir oyuncular kimler? Fi Çi Pi dizisi ne zaman hangi kanalda yayınlanacak? İşte Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür‘ün Fi Çi Pi dizisinden yeni haberler

Fi Çi Pi dizisi ne zaman hangi kanalda yayınlanacak

Yapımını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, Azra Kohen’in üçlemesinden uyarlanan dizi, henüz çekimleri başlamadan merak uyandırdı. Başrollerini Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç ve Tülay Günal’ın paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini ise Mert Baykal’ın üstlendiği dizi, en geç Şubat ayında sete çıkmaya hazırlanıyor. Senaryosunu son olarak ‘Muhteşem Yüzyıl: Kösem’in ilk sezonunda görev alan Nükhet Bıçakçı’nın kaleme alacağı yapım, Azra Kohen’in aynı adlı roman serisinden uyarlanıyor.

Haberin Devamı

Fi Çi Pi, yakında Puhu’da başlıyor!

Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç ‘ın ana kastında yer aldığı dizinin ilk fotoğraf çekimi için oyuncular geçtiğimiz gün biraraya geldi.

Çekimler sırasında oldukça eğlenceli anlar yaşayan ekip, dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlayacak. Proje, bu yıl 60 dakikalık bölümler halinde izleyicisiyle buluşacak.

Yazarlar