Gündem Fi Çi Pi dizisi bu sefer öpüşme sahnesi ile damgayı vurdu!

Fi Çi Pi dizisi bu sefer öpüşme sahnesi ile damgayı vurdu!

09.04.2017 - 12:49 | Son Güncellenme:

İnternetin yeni fenomeni Fi dizisi ilk üç bölümüyle büyük beğeni topladı. Fi dizisi yayınlanan ilk üç bölümde cesur sevişme sahnelerinin yer alması, usta oyuncu kadrosu ile diziye olan ilgiyi bir anda arttırdı. İlk üç bölümünün peş peşe yayınlanmasının ardından 4. yeni bölüm için meraklı bekleyişe geçen izleyiciye sevindiren haber geldi. Peki Fi dizisi 4. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Fi Çi Pi dizisi bu sefer öpüşme sahnesi ile damgayı vurdu

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen... Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, Azra Kohen’in çok satan “Fi-Çi-Pi” üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi’nin yer aldığı, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi, yaklaşık 60 dakikalık bölümleriyle sadece puhutv'de.

Fİ DİZİSİ 4. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Fi dizisi peş peşe yayınlanan 3 bölümünün ardından macerasına bir haftalık kısa bir ara verdi. Gerek oyuncu kadrosu gerekse dizide yer alan cesur sevişme sahneleri Fi dizisini kısa sürede en çok konuşalan diziler arasına soktu. Fi dizisi 4. yeni bölümü ile 14 Nisan Cuma günü puhutv'de yayınlanacak.

Haberin Devamı

Fİ DİZİSİNDE YER ALAN ANA KARAKTERLER

Can Manay (Ozan Güven), ülkenin en önde gelen psikiyatristi ve aynı zamanda en çok izlenen televizyon programının sunucusudur. Normal bir hayatı olan Can Manay, Duru ile tanıştığında ona karşı saplantılı bir aşk beslemeye başlar. Artık Duru'nun hayatını uzaktan izlemeye başlar.

Duru (Serenay Sarıkaya), bir konservatuar öğrencisidir ve tek hayali dans etmek, sahnede var olmaktır. Dizinin karakterlerinden birisi olan Deniz ile romantik bir ilişkisi vardır.

Deniz (Mehmet Günsür), üniversite hocası ve dans gösterileri hazırlayan bir kompozitördür. Aşık olduğu kadın Duru ile birlikte yaşamaktadır.

Özge Egeli (Berrak Tüzünataç), Can Manay ile ilgili gerçekleri ortaya çıkartmaya çalışan bir gazeteci ve aynı zamanda inatçı ve güçlü bir kadındır. Can Manay'ın gerçeklerini ortaya çıkarma isteği asistanlığını yaptığı gazetecinin geçirdiği kaza sonrası gerçekleşir. Eşcinseldir.

Bilge Görgün (Büşra Develi), Can Manay'ın üniversitedeki psikoloji sınıfından çok başarılı bir öğrencidir. Pek sosyal birisi değil, çekingendir.

Fİ DİZİSİNDE CEM YILMAZ SÜRPRİZİ!

Cem Yılmaz, yakın dostu ve filmlerinin değişmez yüzü Ozan Güven'e yeni dizisi 'Fi'de de tam destek verdi.

Yakında yeni filmi 'Arif V 216'nın çekimlerine başlayacak olan Cem Yılmaz, Puhutv'de yayınlanan, Ozan Güven'in tutkulu, başarılı, kendini aşka adayan Psikiyatrist Can Manay'ı canlandırdığı diziye konuk oyuncu olarak katıldı.

Haberin Devamı

Cem Yılmaz, dizinin iki bölümünde izleyici karşısına çıkacak.

Fİ DİZİSİ CESUR SAHNELERLE DİKKAT ÇEKİYOR
Akilah Azra Kohen’in çok satan Fi Çi Pi Kitap üçlemesinden uyarlanan Fi, son zamanların gerek oyuncu kadrosu, gerek sevişme sahneleriyle en çok konuşulan dizisi…