Gündem Fi dizisi 7. yeni bölüm yayınlandı mı?

Fi dizisi 7. yeni bölüm yayınlandı mı?

27.04.2017 - 11:43 | Son Güncellenme:

Ay Yapım imzalı Fi dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. İnternetin ilk özgün Türk dizisi olma özelliğini taşıyan Fi dizisinin başrollerinde Ozan Güven, Seranay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür gibi usta isimler yer alıyor. Peki Fi dizisi 7,8,9 yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak?

Fi dizisi 7. yeni bölüm yayınlandı mı

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç Büşra Develi, Tülay Günal ve Osman Sonant'ın yer aldığı Fi dizisi ilk özgün internet dizisi olarak da dikkat çekiyor. Peki Fi dizisi 7. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Fİ DİZİSİ 7. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi'nin paylaştığı Fi dizisi 21 Nisan'da 4. 5. ve 6. bölümleriyle ekranlara geldi. Azra Kohen'in yazdığı "Fi, Çi, Pi" kitaplarından yola çıkılarak senaryolaştırılan 'Fi' dizisinin 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin 7. bölümünün 28 Nisan Cuma günü yayınlanması bekleniyor.

Fİ DİZİSİ 6. SON BÖLÜM ÖZETİ

Duru ve Deniz’in aldığı kararla karnına sert bir yumruk yiyen Can, daha büyük oynaması gerektiğinin farkına varır. Bu kez Duru ve Deniz’i hayalleri ile vuracaktır. Can amacına giden yolda yeni planlarını hayata geçirirken, Özge de Can hakkında bilgi almak için Eti’nin karşısına çıkar.

Haberin Devamı

Fİ DİZİSİ 5. BÖLÜM ÖZETİ

Can’ın oyunları sonunda çıkmaza giren Duru ve Deniz ilişkisi, bitme noktasına gelir. Can sonunda aradığı fırsatı bulmuş, karşısına çıkacak engellerden habersiz, tam gaz zafere yürüdüğünü sanırken, beklenmedik cephelerden gelen darbeler ile sarsılır. Can’ın sakladığı sırrın izini süren Özge ise sonunda bir kanıta ulaşacaktır.

Fİ DİZİSİ 4. BÖLÜM ÖZETİ

Duru’yu elde etmek için yeni yollar deneyen Can, rotayı rakibi Deniz’e çevirir ve Kaya’ya onu araştırması talimatını verir. Duru ile arasındaki gerilim sürerken, sunduğu ilginç bir ortaklık teklifiyle de Deniz’in hayatındaki yerini sağlama alır. Geçmişten gelen bir kadın ise Deniz ve Duru ilişkisinde yeni bir sınav olacaktır.