Gündem Fi dizisi ne zaman final yapacak? (Fi Çi Pi dizisi 7-8-9. bölüm yayınlandı!)

Fi dizisi ne zaman final yapacak? (Fi Çi Pi dizisi 7-8-9. bölüm yayınlandı!)

23.05.2017 - 10:25 | Son Güncellenme:

Fi dizisinin final tarihi belli oldu! Başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Tülay Günal, Osman Sonant gibi başarılı oyuncuların paylaştığı dizisi 12. bölümden sonra bu sezon final yapacak. Fi dizisi yeni bölümleriyle Eylül'de kaldığı yerden devam edecek. Fi Çi Pi dizisi 7-8-9. bölümü 19 Mayıs cuma günü ekrana geldi.

Fi dizisi ne zaman final yapacak (Fi Çi Pi dizisi 7-8-9. bölüm yayınlandı)

Cesur sahneleriyle gündemden düşmeyen Fi dizisi ne zaman final yapacağı belli oldu. Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği; başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Osman Sonant ve Tülay Günal’ın paylaştığı yapım, önümüzdeki ay 10, 11 ve 12. bölümleriyle ekrana gelecek. 12. bölüm aynı zamanda sezonun son bölümü olacak ve hikaye Eylül’de kaldığı yerden devam edecek. Fi dizisi 7-8-9. bölümleri 19 Mayıs cuma günü itibariyle internetten izlenebiliyor...

Haberin Devamı

Kısa zamanda büyük bir başarıya ulaşan Fi, Azra Sarızeybek Kohen’in aynı adlı çok satan romanından uyarlandı. Puhu TV’nin çok konuşulan internet dizisi Fi’nin 7-8-9. bölümleri yayınlandı. Fi dizisinde Ozan Güven ile Serenay Sarıkaya’nın ateşli öpüşme ve sevişme sahneleri çok konuşuldu.

Fi dizisinin yeni bölümlerinde, Can’ın itirafı her şeyi değiştiriyor. Bu itiraf Sadık ile Özge işbirliğini bozarken Duru ile arasındaki bağı daha da güçlendiriyor. Fakat Duru, Can ile yaşadığı bu ilişkiden pişman oluyor. Duru ve Can’ın unuttukları eşyaları alan Deniz büyük bir şaşkınlık yaşarken Can’a olan şüphesi de gitgide artıyor. Özge ise bu sefer Sadık ve Can arasındaki sırrı ortaya çıkarmak için harekete geçiyor.

Haberin Devamı

Fİ Çİ Pİ 7-8-9. BÖLÜM FRAGMANI