Ekonomi Fikirtepe’de ilk evleri Teknik Yapı teslim etti

Fikirtepe’de ilk evleri Teknik Yapı teslim etti

20.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kentsel dönüşümün simgesi haline gelen Fikirtepe’de ilk daire teslimini Teknik Yapı yaptı.

Fikirtepe’de ilk evleri Teknik Yapı teslim etti

Fikirtepe’de ilk inşaat ruhsatı alan ve kat irtifakını kuran Teknik Yapı, 2014’te başladığı homeofis ve ticari birimleri barındıran Concord İstanbul Projesi’ndeki ilk etabının teslimlerine başlamış oldu. Fikirtepe’deki 5 ayrı adanın yenilenmesinde faaliyet gösterdiklerini belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, “20 Şubat 2014’te Fikirtepe’deki ilk ruhsatı alan firma olmanın yanısıra Teknik Yapı markası olarak bir kez daha sözümüzü yerine getirmenin gururunu yaşıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Fkirtepe’nin kentsel dönüşümle özdeşleşen bir yer olduğunu hatırlatan Durbakayım, “Fikirtepe’de yaşadığımız sorunlar, karşımıza çıkan riskler, kulağımıza gelen dedikodular projelerimizi yapma gayretimizi her seferinde daha da arttırdı. Evora İstanbul gibi 5 bin konutluk bir projeyi tek başına yaparak teslim eden ve 40 yılı aşan deneyimlere sahip bir marka olarak Fikirtepe’ye geldik. Fikirtepe’deki projelerimize son hızla devam ederken, Concord projesinin yüzde 98’nin satışını tamamlandık. İlk projemizdeki daire teslimlerine başlayarak verdiğimiz sözü yerine getirdik” açıklamasını yaptı.

617 daire var

Daire teslimlerinin, toplam 1170 daireden oluşan Concord İstanbul’daki ilk etabı kapsadığını açıklayan Durbakayım, 617 dairenin teslim edileceğini ve bunun yaklaşık 2 ay süreceğini aktardı.

Haberin Devamı

Bölgedeki diğer firmaların da daire teslimlerine başlayacağını söyleyen Durbakayım, “Henüz yüzde 100 anlaşma sağlanamamış adalar arasında yükselen bu projeler, acil dönüşümün ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor” dedi.