İstanbul FİKRET ORMAN: "BİZ ŞİKE OLAYLARINA KONU MANKENİ OLARAK SOKULDUK"

FİKRET ORMAN: "BİZ ŞİKE OLAYLARINA KONU MANKENİ OLARAK SOKULDUK"

10.02.2014 - 13:28 | Son Güncellenme:

.

FİKRET ORMAN: BİZ ŞİKE OLAYLARINA KONU MANKENİ OLARAK SOKULDUK

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün 3 Temmuz sürecine konu mankeni olarak sokulduğunu söyledi.
Fikret Orman gündeme dair gelişmeler hakkında A Haber'e açıklamalarda bulundu. Transferler hakkında konuşan Orman, Cenk Tosun transferi için bonservis bedeli ödemediklerini hatırlatarak, "Biz önümüzdeki sezon sonuyla alakalı bir anlaşma yaptık. Gaziantepspor Kulübü ile geçmişten gelen bir problem vardı. Biz sulh yaptık. Daha eskiden gelen Tabata ile alakalı bir durum vardı. Onunla alakalı ödemeler yaptık. Cenk, Gaziantepspor'dan alacaklarından feragat etti. Bizden Cenk için herhangi bir ödeme çıkmamıştır" dedi.
"KONU MANKENİ OLARAK SOKULDUK"
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 'Şikeyle suçlanıyorlar, camiaları hiçbir şey söylemiyor' sözlerinin hatırlatılması üzerine Orman, "Konuşmuyorum çünkü onların dosyaları ile bizim dosya arasında çok fark var. Biz işin içine konu mankeni olarak sokulduk. Yargıtay cezaları onadı ve artık konuşmanın fazla bir faydası yok. Biz önümüze bakmak durumundayız" şeklinde konuştu.
"GALATASARAY, ZAMANI GELDİĞİNDE KARŞILIĞINI ALACAK"
Orman, Galatasaray ile yaşadıkları stat sorunu nedeniyle üzüldüklerini belirterek, "Galatasaray bizim ezeli rakibimiz ve onlarla da bir dostluğumuz var. Şahsi bir sorumuz asla olamaz ama Beşiktaş'ın haklarını savunmak zorundayız. Stadyum ile ilgili konu bizi üzdü. Galatasaray bunun karşılığını zamanı geldiğinde bulacaktır. Dünyanın en güzel stadını yapıyoruz. Ağustos ayında bitecek. Yeni statla birlikte Beşiktaş Kulübü'nün bütçesi 300 milyon dolara, daha sonra 400-500 milyon dolara çıkacaktır" diye konuştu.
Fenerbahçe’nin Sivasspor'a yenilmesiyle ilgili olarak da Orman, "Rakibimizin kaybetmesine sevinsem de, hakem hatalarından kaynaklanmasından dolayı iki kat daha fazla üzüldüm" ifadelerini kullandı.