Kütahya FİKRET ORMAN, TAVŞANLI’YA AÇILIŞA GELİYOR

FİKRET ORMAN, TAVŞANLI’YA AÇILIŞA GELİYOR

21.03.2015 - 11:35 | Son Güncellenme:

.

FİKRET ORMAN, TAVŞANLI’YA AÇILIŞA GELİYOR

Beşiktaş’ın Avrupa Ligi son 16 turu 2. maçında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşılaştığı Club Brugge maçını izleyen Tavşanlılı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kudret Vural, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile görüşerek yapılacak olan açılış için söz aldı.
Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 65 bin taraftarının önünde UEFA Avrupa Ligi son 16 turu 2. maçta Belçika temsilcisi Brugge’ü ağırladı. İlk maçı 2-1 kaybeden siyah-beyazlılar, İstanbul’daki maçtan da 3-1 mağlup olarak Avrupa Ligi’ne veda etti. Bu kritik maçta Tavşanlılı taraftarlar da takımlarını yalnız bırakmadı. 3 otobüsle İstanbul’daki karşılaşmayı izleyen Tavşanlı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kudret Vural ve taraftarlar, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile de görüştü. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman’a Tavşanlı leblebisi ve Kütahya çinisi hediye eden dernek yöneticileri, açılış için başkan Orman’dan söz aldı.
Yeni kurulmasına rağmen aktif bir şekilde faaliyetlerine başlayan Beşiktaşlılar Derneği’nin açılış programına Fikret Orman’ın da iştirak edeceği bildirildi. Dernek başkanı Kudret Vural, “Brugge maçı öncesinde değerli başkanımız Fikret Orman ile görüşme imkanımız oldu. Tavşanlı’daki dernek çalışmalarımızdan bahsederek yapılanmamız hakkında bilgiler verdik. Kendisinden de açılış için söz aldık. İnşallah bir aksilik olmaz ise Fikret Orman başkanımızı Tavşanlımızda ağırlayacağız“ dedi.
Öte yandan, taraftarların 3-1 kaybedilen maç sonrasında çok üzgün oldukları, Fenerbahçe maçıyla moral bulmak istedikleri öğrenildi. Dernek yetkilileri müsabakayı dernek lokalinde izlenmesi için taraftarlara çağrıda bulundu.