Ordu FİKRET YILMAZ ORDUSPOR’A VEDA ETTİ

FİKRET YILMAZ ORDUSPOR’A VEDA ETTİ

01.10.2014 - 12:37 | Son Güncellenme:

.

FİKRET YILMAZ ORDUSPOR’A VEDA ETTİ

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor’da istifa eden teknik direktör Fikret Yılmaz, düzenlediği basın toplantısı ile Karadeniz Ekibi’ne veda etti.
PTT. 1 Lig ekiplerinden Orduspor, ligde aldığı kötü sonuçların ardından teknik direktör Fikret Yılmaz ile yollarını ayırdı. Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri’nde basın toplantısı gerçekleştiren Yılmaz, istifa ettiğini açıkladı. Tecrübeli teknik direktör, kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Orduspor’da elinden geleni yaptığını, ancak saha dışı olayların sahadaki sonuçlara etki ettiğini söyledi. Yılmaz, "Başarısız sonuçlar alındığında her zaman ilk suçlu teknik direktörler olur. Ben de suçumu kabul ediyorum, tek suçlu benim. Bugün de Orduspor’daki görevimden ayrılıyorum. İstifa ediyorum. Bana ’istifa’ diye bağıranlara da saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Bundan sonraki müsabakalarda da Orduspor’a başarılar diliyorum. Yeni gelen hocamızda inşallah iyi sonuçlar alırlar. Bundan sonra ben de Ordusporluyum" dedi.
YILMAZ: "BENİM İÇİN DOĞRU ZAMAN DEĞİLDİ"
Ordu’da doğru zamanda olmadığını ifade eden Yılmaz, "Ordu güzel şehir. Burada güzel insanlar tanıdım, ancak benim için doğru zaman değildi. Bana bu kulüpte yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Basın toplantısında konuşan Orduspor Mali-İdari ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Adem Türkmen, Fikret Yılmaz’ın saha içinde uğraşması gerekirken, saha dışındaki olumsuz unsurlarla da uğraşmak zorunda kaldığını belirtti. Yaşanan sorunlardan dolayı hocaya ideal ortamı sağlayamadıklarına değinen Türkmen, Fikret Yılmaz gibi bir ağabeyi kazandıklarını ve bundan sonraki hayatında başarılı olmasını istedi.
Basın toplantısının ardından başkan yardımcısı Adem Türkmen, 52 numaralı Fikret Yılmaz yazılı forma ve çiçekle teknik direktörlerine veda etti.