Cadde Filinta 11. bölümde büyük sürpriz-İzle

Filinta 11. bölümde büyük sürpriz-İzle

02.03.2015 - 10:03 | Son Güncellenme:

Filinta 11.bölümünde izleyenler büyük bir sürprizle karşılaştı. TRT'nin Osmanlı polisiyesi dizisi Filinta'nın yeni bölümünde hangi ünlü sanatçı ekranlara döndü? İşte Filinta 11. bölüm ve detayları..

Filinta 11. bölümde büyük sürpriz-İzle

WILMA ELLES ‘FİLİNTA’ İLE EKRANLARA GERİ DÖNDÜ.

Haberin Devamı

Seyircinin ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinde ‘Caroline’ karakteriyle sevip tanıdığı, ABD’de çekilen ‘The Wolf and the Serpents’ adlı filmde başrol oynamış olan ve geçtiğimiz günlerde Almanya’nın Düsseldorf kentinde gerçekleşen ‘Avrupa'nın En İyileri Ödül Töreni’ nde ‘En İyi Kadın Sinema Oyuncusu Ödülü’ne layık görülen Wilma Elles, şimdi de ES Film ve Maya Film ortak yapımı çekilen TRT’nin sevilen dizisi ‘Filinta’ ile ekranlara geri döndü.

11. Bölümde konuk oyuncu olarak geldiği Filinta’nın çekimlerinde samimiyeti, uyumluluğu ve yeteneğiyle dizinin kadrosuna dahil olan Alman asıllı güzel ve yetenekli oyuncu; ‘Anita’ adında 1800’lerin son döneminde Avrupa’nın en ünlü şarkıcısı ve dansçısı rolünde izleyenlerin karşısına çıktı. Osmanlı Devletine bir dizi konser vermeye gelen, ünü ve cazibesiyle tüm erkeklerin göz bebeği ancak Alman fanatizmi ile ülkesi için yapamayacağı şeyin olmadığı tehlikeli bir kadın olarak hikayeye dahil olan Wilma Elles’in yanı kadroya yine bir başka ünlü oyuncu ve model Alona Kral’da katıldı. ‘Kaçak’tan Filinta’ya Wilma Elles gibi Türkiye’de yaşamayı ve oyunculuk yapmayı seçmiş bir diğer oyuncu olan Alona Kral’da, ‘Filinta’nın kadrosuna konuk oyuncu olarak gelerek kalıcı olan bir diğer oyuncu.

Haberin Devamı

Seyircinin onu en son ‘Kaçak’ dizisinde bir Rus Mafyasının koruması olarak izlediği, aynı zamanda Uğurkan Erez modellerinden olan Kral, diziye ‘Vivian’ karakteriyle dahil oldu.

Anita’nın (Wilma Elles) sağ kolu, yardımcısı ve dansçısı olarak onun tek güvendiği kişi olarak dizide yer alacak olan Kral’ı seyirci, Filinta’da, en az Anita kadar cazibeli ve kadınlığını kullanarak birçok şeyi elde edebilecek bir karakter olarak izledi..

FİLİNTA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ