Gündem Filinta 25. bölümünde kararlar haftası-İzle

Filinta 25. bölümünde kararlar haftası-İzle

08.06.2015 - 13:59 | Son Güncellenme:

Filinta dizisi 25. bölümüyle izleyicilerinin ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. TRT'nin sevilerek izlenen dizisi Filinta'nın bu akşam yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Filinta yeni bölümden fragman ve detaylar..

Filinta 25. bölümünde kararlar haftası-İzle

Filinta dizisi 25. yeni bölümüyle izleyenlerinin ekranlarına geliyor. TRT'nin sevilerek izlenen dizisi Filinta'nın bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde neler olacak? İşte Filinta 25. bölümden fragman ve detaylar..

Haberin Devamı

25.Bölüm Özet

Filinta'da Şaşırtan Kararlar Haftası! Önümüzdeki hafta sezon finalini yapacak olan ekranların ilk ve tek Osmanlı Polisiyesi Filinta'nın 9 Haziran Salı akşamı sezon finaline bir hafta kala yayınlanacak 25. Bölümünde, tansiyon iyice yükselecek ve izleyenleri şaşırtan kararlar haftası olacak... Yönetmenliğini Gökhan Erkut’un yaptığı, senaryosunu Altuğ Küçük’ün kaleme aldığı ‘Filinta’nın bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak bir göz atalım: Bıçak Ali'nin (Cem Uçan) şuurunun yeniden yerine gelmesiyle birlikte, Kadı Gıyaseddin (Mehmet Özgür) öncülüğünde mahkeme kurulur. Bu mahkeme ilginç savunmalar ve konuşmalara gebe olacaktır… Rıza’nın (Ceyhun Ergin) Bıçak Ali’yi öldürme iddiası ve ifadesiyle yargılattığı Mustafa’nın (Onur Tuna) son davasında karar ne olacaktır? Mustafa, Bıçak Ali ve Rıza’nın geçmişe dönen bu hesaplaşması nereye varacaktır? Rıza hakkında verilen karar neleri etkileyecektir? Ve Gıyaseddin’in mahkemede herkesi şaşırtan kararı ne olacaktır? Üsküplü, (Alican Bayhan) ilginç bir şekilde, Hasan'ın katilinin Anita (Wilma Elles) olduğunu Kadılığa bir duyurmak ister… Zabitin işbirliği yaptığı biri mi vardır? Ve Üsküplü gerçekte kimlere hizmet ediyor ve ne yapmaya çalışıyordur? Abdullah (Kamil Güler) Mustafa'nın geçmişi hakkında bilgi sahibi olmak için canhıraş çalışmaya devam eder... Yaptığı araştırmalar sonunda Mustafa'ya ailesi hakkında bazı gerçekleri söyler. Mustafa kafasındaki soruları yavaş yavaş yanıtlarken soluğu kimin yanında alacaktır?

Haberin Devamı

Filinta 24.Bölüm Özet
Es Film’in yapımcılığını üstlendiği TRT’nin sevilen dizisi, Bir Osmanlı Polisiyesi Filinta’nın bu hafta yayınlanacak 24. Bölümünde büyük oyunlar ve kararların olduğu bir hafta yaşanacak.
Padişaha suikast girişimi ve her daim Osmanlı’ya oynanan büyük oyunlar, sır cinayetler ve ardındaki olayların, Filinta Mustafa (Onur Tuna), Kadı Gıyaseddin (Mehmet Özgür) ve Bıçak Ali (Cem Uçan) döngüsünde aralanacağı ve çözüleceği 24. Bölüm yine izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Filinta’nın 2 Haziran Salı akşamı yayınlanacak 24. Bölümünde olacaklara göz atalım:PADİŞAH’IN SERT KARARLAR HAFTASI! Padişah (Bülent Alkış) canına kast eden bu esrarengiz kadının kim olduğu konusunda şüpheye düşer. Esat Paşa'yı (Yosi Mizrahi) sert bir dille uyarır: "Ya çözersin, ya düşersin..." Esat Paşa hiç olmadığı kadar köşeye sıkışmıştır. Bu olayın peşine düşerse, işin ucu iş birliği içindeki Boris'e çıkacak, vazgeçerse de görevinden azledilecektir!..
İngiliz Sefiri, Padişahın huzuruna çıkıp, İngiltere'nin Osmanlı ile müttefik olduğunu arz ettiği sırada Padişah kararlıdır ve net bir cevap bekler: "Canıma kast eden o kadın neden Sefaretinizdeki bir çalışanı öldürdü?"GALATA’DAKİ ESRARENGİZ CİNAYET Galata'daki esrarengiz cinayetlere bir yenisi daha eklenir. Kadı Gıyaseddin'in karşısına çıkan bir kız çocuğu, bir cinayete dair bazı açıklamalarda bulunur! Kadı şaşkın! Bu malum cinayetle bu kız çocuğunun ilgisi nedir? Abdullah (Kamil Güler), Filinta Mustafa'nın geçmişine dair iz bulmaya ve taşları yerine oturtmaya ant içmiştir.
Büyük bir heyecan ve istekle emin adımlarla ilerlemektedir. Kız çocuğu cinayetin aydınlatılması için Filinta Mustafa ve Bıçak Ali'ye para teklif eder. Mustafa ve Ali bu cinayeti ayrıntılarıyla çözmeleri gerektiğini fakat bunu para için değil, Adalet emrettiği için yapacaklarını söylerler. Kadı Gıyaseddin bu sahipsiz sabiyi kime emanet edecektir? Bankanın İcra Kurulu toplantısında Süreyya'nın Boris Zaharyas'ı köşeye sıkıştıracağı teklif ne olacaktır? Mustafa ve Ali, Galata'daki esrarengiz cinayetin failini bulmak için kimin kapısını çalacak? Tüm bu soruların cevapları yeni bölümüyle Filinta’da!