Denizli Film Ekibinden Vali Altıparmak'a Ziyaret

Film Ekibinden Vali Altıparmak'a Ziyaret

27.01.2017 - 15:43 | Son Güncellenme:

.

Film Ekibinden Vali Altıparmaka Ziyaret

DENİZLİ (AA) - Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, çekimleri Sarayköy'de başlayan "Şeytanın Kabilesi: Semur" adlı filmin ekibini kabul etti.

Haberin Devamı

Denizli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Şeytanın Kabilesi: Semur" adlı filmin çekimleri için Denizli'de bulunan filmin yapımcısı ve oyuncuları, Vali Altıparmak'ı ziyaret etti.

Filmin yapımcı, yönetmen ve oyuncularına teşekkür eden Altıparmak, filmin, Sarayköy ve Denizli'nin tanıtımı için önemli olduğunu ifade ederek, film ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Filmin konusu ve çekimler hakkında bilgi veren yapımcı Denizlili iş adamı Ayhan Ulam ise, filmin başrollerini İpek Erdem ve Balamir Emren'in paylaşacağını kaydetti.

Yönetmen Gökhan Aksu da, Sarayköy'de başlayan ve üç hafta sürecek çekimlerin Denizli merkezinde tamamlanacağını aktardı.

Ziyarete, film oyuncuları Yakup Yavru, Murat Ercanlı, Balamir Emren, İleyna Emincan, Gamze Pelin Gökçe, Nergis Odzak, Tekin Temel, Batuhan Yar, Musa Yılmaz, Aydan Çakır, Gürkan Arıkboğa, Seher Yalnız, Gülsüm Arife Üstün, Nihan Tüfekçioğlu, İleyna Kıyak ve Ahmet Tağıl katıldı.