Ekonomi Finansçıların zirvesi 11 Mayıs’ta yapılacak

Finansçıların zirvesi 11 Mayıs’ta yapılacak

19.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Finans dünyasının buluşma noktası CFO Summit, 11 Mayıs 2017 tarihinde Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de gerçekleşecek.

Finansçıların zirvesi 11 Mayıs’ta yapılacak

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik ve İTO Başkanı İbrahim Çağlar’ın yanısıra işdünyası, ekonomi ve finans alanından pek çok önemli ismin konuk olacağı zirve; Fortune Türkiye ‘En Etkin 50 CFO’ ödül törenine de ev sahipliği yapacak.
BMI organizasyonunda düzenlenecek CFO Summit 2017’de bu sene CFO fonksiyonunun değer yaratma ve şirket stratejisi belirlemedeki rolü tartışılacak.
Önde gelen uzmanlar
Finans sektörünün gündemindeki konulara paralel olarak belirlenen oturumlarda, 20’nin üzerinde üst düzey konuşmacı ile yeni dünya düzeni ve Türkiye ekonomisi, 2023’e doğru ekonomik öngörüler, CFO’luktan CEO’luğa liderlik yolculuğu, paydaş ilişkileri ve değer yönetiminde iş ortağı olarak CFO’nun rolü, şirket satın alma, birleşme, devir ve bölünme işlemlerinde kritik başarı faktörleri, dijital dönüşüm ve çarpan etkisi yaratma başlıkları ele alınacak.
Yoğun katılım olması beklenen zirve, 11 Mayıs Perşembe günü Albaraka, QNB Finansbank ve Turkcell ana sponsorluğunda düzenlenecek.
Türkiye’nin önde gelen firmalarının CFO’ları ve üst düzey finans yöneticileri, finans-bankacılık sektöründe çalışan orta ve üst düzey yöneticiler, ekonomi-finans alanında uzman akademisyenler, uzman basın mensupları, düşünce önderleri, önde gelen ekonomist, stratejist, danışman ve sektör duayenleri zirvede yer alacak.