Antalya Fineke'de Askere Gidecek Gençlere Özel Gece

Fineke'de Askere Gidecek Gençlere Özel Gece

26.10.2016 - 16:29 | Son Güncellenme:

.

Finekede Askere Gidecek Gençlere Özel Gece

Antalya’nın Finike ilçesi’nde Kasım ayında birliklerine teslim olarak askere gidecek olan gençler, Belediye Başkanı Osman Sarıoğlu tarafından düzenlenen gecede doyasıya eğlendi.
Finike Belediye Başkanı Osman Sarıoğlu, 96/4 Tertip asker olacak Finikeli gençler için Asker Eğlencesi organize etti. Asker Eğlencesine Başkan Sarıoğlu ile birlikte Finike Kaymakamı Mesut Yakuta, Finike Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yakup Alagözoğlu, Finike İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan, Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Erol Möngü ve Mehmetçiklerin aileleri katıldı. Gecenin başında Mehmetçiklere hitap eden Finike Belediye Başkanı Osman Sarıoğlu, “Vatani görevinizi yapmak için her biriniz yakında Türkiye’nin farklı şehirlerine gideceksiniz. Askerlik, hayatınızda yapacağınız en onurlu görevlerinizden biri olacak. Üzerinize giyeceğiniz üniformayı gururla taşıyacağınızdan hiçbir kuşkum yok. Türk ordusu, dünyadaki başka hiçbir orduya benzemez. Bu şerefli ordunun bir parçası olacağınız için sizler ile gurur duyuyorum” dedi.
Türk Bayrağı bağlayarak her birini tek tek tebrik etti
Konuşmasının ardından asker adaylarının hepsini isimlerini okuyarak sahneye davet eden Başkan Sarıoğlu, tüm Mehmetçiklerin sırtına Türk Bayrağı bağlayarak her birini tek tek tebrik etti. Mehmetçiklerin kınası ise Başkan Sarıoğlu’nun eşi Dilek Sarıoğlu ve belediye meclis üyelerinin eşleri tarafından yakıldı. Finike’nin sevilen sesi Emine ve Antalyalı Meliha’nın şarkıları ile renk kattığı gecede asker adayları doyasıya eğlenirken, aileleri de onlara eşlik etti. Sanatçıların konserlerinin ardından eğlence sona erdi.