Gündem Fırtına Deresi bir can daha aldı

Fırtına Deresi bir can daha aldı

20.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fırtına Deresi’ne düşen Nehir’i arayanlardan Adem Zenginal da yaşamını yitirdi. Denizli, Bitlis, Kırklareli, Batman ve Balıkesir’de de 6 kişi boğuldu

Fırtına Deresi  bir can daha aldı

Rize’nin Ardeşen ilçesi Tunca Beldesi’nde 19 Haziran’da Fırtına Deresi’ne düşerek kaybolan yeğeni Nehir Zenginal’i aramak için amcasının oğlu Adem Zenginal ile dereye giren Muhammet Ali Zenginal, önceki gün suya kapıldı. Çevredekiler ve rafting ekiplerinin yardımıyla bir süre sonra sudan çıkartılan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Muhammet Ali Zenginal, önceki gün tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sevk edildiği Rize Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alınan Adem Zenginal da dün sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Gözden kayboldular

Denizli’nin Kale ilçesinde yaşayan Ferdi Ospak ve Mehmet Öksüz, arkadaşları Sinan Karaçoban ve Emrah Sarıkavak’ı da yanlarına alarak, önceki gün öğleden sonra piknik yapmak ve yüzmek için Beyağaç ilçesindeki Eşenler Göleti kenarına gitti. Ospak ve Öksüz, göletin kenarında yiyecekleri hazırlarken, Karaçoban ile Sarıkavak, serinlemek için gölete girdi. Bir süre yüzen iki arkadaş, kıyıdan uzaklaştıktan sonra suda çırpınarak gözden kayboldu. Arkadaşları durumu jandarmaya bildirdi. Gölette kaybolan iki gencin cesedi, 30 dakika sonra bulundu.

4 gün sonra bulundu

Bitlis’in Ahlat ilçesinde de 75 yaşındaki Mehmet Salih Baykar, Van Gölü sahiline gitti. Burada, göle giren Baykar, gözden kayboldu. 112 ve jandarma ekipleri, kısa sürede Baykar’ın cansız bedenine ulaştı.

Haberin Devamı

Kırklareli’nde ise dört gün önce Vize ilçesinde bağlı Kıyıköy beldesinde arkadaşlarıyla denize girerek gözden kaybolan Göksel Demirezen’in (21), cesedi dün bulundu.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde denize giren Cevat İpek’in (60), suda çırpındığını gören vatandaşlar cankurtaranlara haber verdi. Cankurtaranların ve vatandaşların yardımıyla kıyıya getirilen İpek, ekiplerin müdahalesine karşın kurtarılamadı.

Yazarlar