Teknoloji Fizy, İstanbul Müzik Haftası ile yeni bir dönem başlatıyor

Fizy, İstanbul Müzik Haftası ile yeni bir dönem başlatıyor

14.09.2018 - 15:29 | Son Güncellenme:

Dijital müzik platformu Fizy, 6 gün kesintisiz sürecek İstanbul Müzik Haftası ile yeni bir dönem başlatacak. Paneller ve söyleşilerin dışında fizy üzerinden canlı konserler izleme imkanı da sunulacak.

Fizy, İstanbul Müzik Haftası ile yeni bir dönem başlatıyor

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Athena’dan MFÖ’ye, Şebnem Ferah’tan Bülent Ortaçgil’e yerli sahnenin en sevilen isimleri 18-23 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek ‘Fizy İstanbul Müzik Haftası’nda müzikseverlerle buluşacak. Paneller, söyleşiler ve çok özel partilerin yanı sıra Fizy üzerinden de canlı konserleri izleme imkanı olacak.

Haberin Devamı

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Dünya müzik endüstrisinde muazzam bir dönüşüm var. Amerika Kayıt Endüstrisi Birliği’nin (RIAA) rakamlarına göre dijital platformlar şu anda müzik endüstrisinin lokomotifi olmuş durumda. RIAA raporuna göre, dijital müzik platformlarının geliri 5.7 milyar dolarla sektördeki toplam gelirin yüzde 65'ini oluşturuyor. Türkiye’nin açık ara lider dijital müzik platformu Fizy sayesinde, kullanıcılarımız lisanslı şekilde müzik tüketiyor. Fizy üzerinden şarkı dinleyen video izleyen, radyo tercih eden, hatta canlı konser izleme imkanı sunan bir platform olarak hizmet veriyor. Altı gün boyunca kesintisiz bir müzik şöleni sunacağız. Türkiye’de ilk defa festival kapsamında Fizy Dijital Müzik Ödülleri düzenliyoruz. Turkcell olarak Türkiye’de müzik endüstrisini sahipleniyor ve bu alanda yatırım yapmaya devam ediyoruz."