Gündem Flaş! PKK İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne saldırdı..

Flaş! PKK İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne saldırdı..

04.09.2015 - 18:26 | Son Güncellenme:

HAKKARİ’nin Şemdinli İlçesi Müdürlüğü binasına bir grup PKK’lı terörist otomatik silahlarla saldırdı. Batman'ın Gercuş İlçesi kırsalında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışma nedeniyle Gerçüş ile Kayapınar karayolu güvenlik nedeniyle kapatıldı.

Flaş PKK İlçe Emniyet Müdürlüğüne saldırdı..

Saldırı, saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İlçenin Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Kaymakamlık binası bitişiğindeki Emniyet Müdürlüğü binasına bir grup PKK’lı tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Nöbetteki polislerin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Can kaybının olmadığı belirtilirken, kaçan PKK’lıların yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Haberin Devamı

GERCÜŞ'TE ÇATIŞMA...

Gercüş İlçesi'ne bağlı Esentepe Köyü kırsal kesiminde bugün saat 16.00 sıralarında güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çatışma çıktı. Çatışma bölgesine takviye askerler sevk edildi. Devam ettiği belirtilen çatışma nedeniyle Gercüş ile Kayapınar karayolu güvenlik nedeniyle askerler tarafından ulaşıma kapatıldı.

PKK'lılar Kurtalan'da askeri birliğe saldırdı
Siirt'in Kurtalan İlçesi'nde PKK'lılaınr Komando Tabur Komutanlığı'na otomatik silahlarla düzenlediği saldırıya askerler anında karşılık verdi. Çıkan çatışmanın ardından kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için operasyon başlatıldı.
Kurtalan İlçesi'nin Beykent Mahallesi karayolu üzerinde bulunan Komando Tabur Komutanlığı'na bugün saat 20.45 sıralarında bir grup PKK'lı tarafından otomatik silahlarla saldırı düzenledi. Askerlerin anında karşılık vermesiyle yaşanan çatışmanın ardından PKK'lılar kaçtı. Ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenilen saldırının ardından kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için operasyon başlatıldı.