Gündem Flipped Learning 3.0’e kapak oldu

Flipped Learning 3.0’e kapak oldu

23.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dünya Flipped Learning Girişimi’nin yeni eğitim-öğretim yöntemleri ve teknolojileri hakkında dünyada öncülük yapma amacıyla yayınlanan Flipped Learning 3.0 Dergisi’ne MEF Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin kapak oldu.

Flipped Learning 3.0’e kapak oldu

Şahin, dünyada tüm programlarında Flipped Learning eğitim sistemini uygulayan ilk ve tek üniversite olan MEF Üniversitesi’nin kurucu Rektörü ve Flipped Laerning’i uygulama kararını veren akademisyen olması nedeniyle dergide yer aldı. Dergi, dünyada Flipped Learning’le ilgili araştırma ve uygulamalar yapan kişileri bir araya getirerek farklı disiplinler, okullar ve ülkeler arasında global işbirliğini artırmaya yönelik inovasyon ve yeni uygulamalar hedefliyor.

Haberin Devamı

Derginin üçüncü sayısında Öğrenme ve Öğretme Mükemmellik Merkezi Müdürü Dr. Caroline Fell Kurban’ın kapakta yer aldığını söyleyen Şahin, 4 yıldır deneyimlerini dünya yükseköğretim kongrelerinde paylaştıklarını ve kitaplaştırdıklarını belirtti ve ekledi: “Yaşanan bu gelişmeler MEF’in artık dünyada Flipped Learning alanında uluslararası bir öncü olduğunu gösteriyor.”