Oyun For Honor kısa süreliğine ücretsiz oldu

For Honor kısa süreliğine ücretsiz oldu

12.06.2018 - 14:12 | Son Güncellenme:

Ubisoft, For Honor'ı kısa süreliğine ücretsiz yaptı. Ubisoft, For Honor’ın 18 Haziran 2018 tarihine kadar ücretsiz olarak indirilebileceğini açıkladı.

For Honor kısa süreliğine ücretsiz oldu

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Ubisoft, E3 2018'de For Honor’ın 18 Haziran'a kadar ücretsiz indirilebileceğini açıkladı. Oyunu ücretsiz olarak indirip oynayabilmeniz için Uplay platformunu kullanmanız gerek. For Honor'ı kütüphanenize bir kez eklediniz mi sonsuza dek oynayabileceksiniz. For Honor'ın Steam'deki fiyatı ise 55 TL.

Ubisoft, konferansta aynı zamanda oyun için yeni bir güncelleme paketi geleceğini duyurdu. Güncelleme, Ubisoft'un daha sonraki bir tarihte ortaya çıkaracağı sınırsız PvE içeriğine sahip yeni bir mod ve grafik geliştirmeler içeriyor. 16 Ekim'de çıkacak Marching Fire adlı genişleme paketi, oyuna 4 farklı karakter daha ekleyecek. Bunlar Tiandi, Jiang Jun, Nuxia ve Shaolin adlı karakterler ve kendine has özellikleri olacak. Bunun yanında dörder kişiden oluşan iki rakip takım arasında Breach adlı yeni bir oyun modu da kullanıma sunulacak.

Haberin Devamı

For Honor, Şubat 2017'de PC, PlayStation 4 ve Xbox One için sunuldu. O zamandan beri takipçi sayısı arttı. Ubisoft, For Honor'da şu an 7.5 milyon çevrimiçi oyuncu sahip olduğunu söyledi.

Yazarlar