Mersin FORUM MERSİN’DEN KAR MÜJDESİ

FORUM MERSİN’DEN KAR MÜJDESİ

03.02.2016 - 12:04 | Son Güncellenme:

.

FORUM MERSİN’DEN KAR MÜJDESİ

Forum Mersin Alış Veriş Merkezi, 4-7 Şubat tarihleri arasında gerçekleştireceği kar festivaline hazırlanıyor.
Forum Mersin, bu sömestr tatilinde de Mersinli çocukların yüzünü güldürmeye ve tatil coşkularını paylaşmaya hazırlanıyor. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek Forum Mersin Kar Festivali’nde çocuklar, Toros dağlarının eşsiz karıyla kaplı etkinlik alanında, birbirinden eğlenceli etkinliklerin ve karla oynamanın tadını çıkaracak.
4-7 Şubat tarihleri arasında Forum Mersin Atıf Yılmaz Meydan’ı, Toroslar’dan gelen muhteşem karla kaplı olacak ve festival kapsamında yüzlerce çocuk bu alanda kartopu oynayarak ve kardan adam yaparak keyifli zaman geçirecek. Karın tadını çıkarma fırsatı bulan Mersinli çocuklar, aynı zamanda yaşıtlarıyla da bir araya gelerek sosyalleşmiş olacak.
Etkinlik kapsamında sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar, magnete dönüştürülerek çocuklara hediye edilecek. Kendi yaptıkları kardan adamlarla fotoğraf çektiren çocuklar, ayrıca özel kurulacak greenbox stüdyosunda snowboardçu görüntüsüne bürünme fırsatı da bulacak. Greenbox teknolojisiyle elde edilecek bu eğlenceli görseller CD olarak çocuklara ve ailelerine hediye edilecek. Bu renkli fotoğraf sürprizleri sayesinde çocuklar yaşadıkları unutulmaz günün anılarını ölümsüz kılabilecek ve evlerine muhteşem anılarla dönecek.
Forum Mersin Kar Festivali kapsamında karlarla kaplı etkinlik alanının yanı sıra, bir çok farklı oyun ve şov da çocukların beğenisine sunulacak. Kurulacak olan dijital oyun alanında, çocuklar kayak yarışı playstation alanında eğlence ve aksiyona doyacak. Oyun sonunda kazanacakları sürpriz hediyeler de onlar için en güzel karne hediyesi olacak. Bu etkinlikle oyun oynamanın ve aksiyonun tadına varan çocuklar, farklı konseptlerdeki şovlarla da bambaşka dünyalara adım atacak ve görsel bir şölene tanıklık etme fırsatı bulacaklar.
Etkinlikler kapsamında düzenlenecek Akrobatik Denge Gösterisi ile silindir biçiminde nesneler üzerinde durarak çeşitli figürler sergileyen akrobatlar, çocukları şaşırtacak ve büyüleyecek. Bubble Şov’da ise dev köpüklerle eğlencenin doruklarına çıkacak olan çocuklar, Ateş Şov ile benzeri görülmemiş bir gösteri izleyecek. Kıvılcım ve ateşle, 3-4 kişilik ekip tarafından gerçekleştirecek bu heyecan verici gösteriyi tüm çocuklar soluklarını tutarak izleyecek. Forum Mersin’i rengarenk bir festival alanına dönüştürecek Karnaval Gösterisi ise bando ekibinin ve animatörlerin şovlarıyla unutulmaz bir atmosfer ve coşku seli yaratacak.

Yazarlar