Forum

Forum

Son dakika forum haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan forum gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan forum haber sayfamızda...

Forum

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.322 forum haberi bulunmuştur.
‘Havayolu bağlantısını artırmalıyız’
‘Havayolu bağlantısını artırmalıyız’ Yıl Dönümlerinin Kavşağında: Türkiye-Çin Ekonomik İlişkilerine Bakış’ başlıklı 6. Türkiye-Çin Ekonomik Forumu’nda Türkiye ile Çin arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi için yapılması gerekenler konuşuldu. 
21.04.2024 Ekonomi
“Türkiye ve Tanzanya arasında yıllık 1 milyar dolar ticaret hedefi belirlendi”
“Türkiye ve Tanzanya arasında yıllık 1 milyar dolar ticaret hedefi belirlendi” Türkiye-Tanzanya İş Forumu'nda konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “İki ülke arasından yıllık 1 milyar dolar ticaret hedefi belirlendi. Geçen yıl 350 milyon dolar olan karşılıklı ticaretimizin 1 milyar dolar hedefini yakalaması konusunda tarım, sanayi, tekstil-giyim, ilaç sektörü gibi önemli fırsatlar bulunuyor” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Çocuğunuz ‘Chatbot çocuk’ olabilir
Çocuğunuz ‘Chatbot çocuk’ olabilir Çocuklar, yapay zekâ destekli chatbot ile tüm gününü geçiriyor, dijital arkadaş ediniyor, sevgili oluyorlar. Okulda zorbalık yapanlara nasıl karşılık vermemiz gerektiğini sorduğumuz botun önerisi şiddet içerikliydi: ‘Korku sal, dayak at, gözlerini korkut.’
29.03.2024 Gündem
Bakan Göktaş evlilik fonuna yapılan başvuru sayısını açıkladı
Bakan Göktaş evlilik fonuna yapılan başvuru sayısını açıkladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu’na bugün itibarıyla 6 bin 299 çiftin başvurduğunu belirterek, “Değerlendirmesi yapılan ve olumlu sonuçlanan çiftleri bu hafta evlilik öncesi eğitimlere aldık” dedi.
28.03.2024 Ekonomi
NBA'de iki uzatmaya giden nefes kesen maçın kazananı Los Angeles Lakers
NBA'de iki uzatmaya giden nefes kesen maçın kazananı Los Angeles Lakers NBA'de Los Angeles Lakers, konuk olduğu Milwaukee Bucks'ı iki uzatma sonunda 128-124'lük skorla mağlup etti.
27.03.2024 NBA
Sinop’ta nükleer için Rusya gündemde
Sinop’ta nükleer için Rusya gündemde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sinop’ta yapılması planlanan Türkiye’nin ikinci nükleer santrali için ilk santral gibi Rusya’yı işaret ederek, “Sinop’ta Rosatom’la işbirliğimizi geliştireceğiz” dedi.
26.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu duyurdu! Ankara-İstanbul arası süper hızlı tren projesine başlandı
Bakan Uraloğlu duyurdu! Ankara-İstanbul arası süper hızlı tren projesine başlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı proje çalışmalarını başlattık. Süper hızlı tren hattımızda saatte 350 kilometre hıza ulaşacak trenlerimizle seyahat süresini 80 dakikaya indireceğiz" dedi.
25.03.2024 Ekonomi
Komşu, Türk iş dünyasına Avrupa kapısını aralayacak
Komşu, Türk iş dünyasına Avrupa kapısını aralayacak Birbirine “komşu” diye hitap eden Türkiye ve Bulgaristan, ticaret ve yatırımda işbirliği konusunu masaya yatırdı. Bulgaristan hükümet yetkilileri, bu ay sonu Schengen Bölgesi’ne dahil olacaklarını belirterek Türk iş dünyasını yatırıma davet etti.
15.03.2024 Ekonomi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Haberler
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
Muz yemek hayal mi olacak?
Muz yemek hayal mi olacak? Birleşmiş Milletler bünyesindeki Dünya Muz Forumu’ndan ekonomist Pascal Liu, küresel ısınmanın vurduğu muzun fiyatının yakında artacağını açıkladı.
13.03.2024 Dünya
Başarıda var ama yönetimde yoklar
Başarıda var ama yönetimde yoklar Kadınlar, birçok alanda başarılarıyla adlarından söz ettirse de “cam tavan” adı verilen görünmez engellerle karşılaştıkları için yönetim kadrolarında yeterince yer alamıyor. The World Economic Forum’un Küresel Cinsiyet Eşitsizliği Raporu’nda (2023) dünyada bütün kategorilerde, toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasının ortalama 131 yılı bulabileceği belirtiliyor.
9.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! "Bu yaz çember tamamlanacak"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! "Bu yaz çember tamamlanacak" Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada sınır ötesi operasyon mesajı vererek, "Irak sınırlarımızı güven altına alacak çemberi tamamlamak üzereyiz. Bu yazın Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız." dedi. Erdoğan ayrıca savunma sanayi, emekli ve çalışanların maaşlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
4.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! Bu yaz çember tamamlanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! Bu yaz çember tamamlanacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada sınır ötesi operasyon mesajı vererek, "Irak sınırlarımızı güven altına alacak çemberi tamamlamak üzereyiz. Bu yazın Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız." dedi. Erdoğan ayrıca savunma sanayi, emekli ve çalışanların maaşlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
4.03.2024 Gündem
‘İş hayatında kadın dayanışmasını güçlendirelim’
‘İş hayatında kadın dayanışmasını güçlendirelim’ Kadın liderlerin güçlenmesi ve dayanışması amacıyla bundan 50 yıl önce kurulan IWF’in Türkiye yapılanması başkanı Av. Dr. Çiğdem Ayözger Öngün, “Erkekler arasında bir abicilik müessesesi var. Tanıştıkları üçüncü dakikadan itibaren birbirine ‘abi’ diyorlar ve abicilik gerçekten bir desteğe dönüşüyor. İster ablacılık ister kız kardeşlik diyelim, biz de bunu başarmalıyız” diyor.
4.03.2024 Ekonomi
‘İnsanlığın meselelerini forumda masaya yatırdık’
‘İnsanlığın meselelerini forumda masaya yatırdık’ Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün sona eren Antalya Diplomasi Forumu’nun kapanış konuşmasını yaptı.
4.03.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 3. Antalya Diplomasi Forumu’na ilişkin son gün oturumlarının ardından değerlendirme toplantısı düzenledi.
3.03.2024 Haberler
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 3. Antalya Diplomasi Forumu’na ilişkin son gün oturumlarının ardından değerlendirme toplantısı düzenledi.
3.03.2024 Dünya
‘Hangi kılığa gireceklerini şaşırdılar’
‘Hangi kılığa gireceklerini şaşırdılar’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya mitinginde CHP’yi eleştirerek “Hangi maskeyi takarsa taksınlar milletimiz bunların niyetini biliyor. Sandıkta hesaba çekilecekleri gün yaklaştıkça ayakları titriyor” dedi.
3.03.2024 Gündem
Direksiyonun başına Bakan Fidan geçti! ADF 2024'te TOGG'a büyük ilgi
Direksiyonun başına Bakan Fidan geçti! ADF 2024'te TOGG'a büyük ilgi Antalya'da düzenlenen Diplomasi Forumu'nda 147 ülkeden 19 devlet başkanı ve 73 bakan yer aldı. Forumda yerli ve milli aracımız TOGG da sergileniyor.
2.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’na katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi
Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’na katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 3. Antalya Diplomasi Forumu'na katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi.
1.03.2024 Gündem
Diplomasinin nabzı Antalya’da atacak
Diplomasinin nabzı Antalya’da atacak Antalya Diplomasi Forumu’nun 3. toplantısı bugün başlıyor. Üç gün boyunca diplomasinin nabzı Antalya’da atacak. Teması “Krizler Döneminde Diplomasiyi Öne Çıkarmak” olarak belirlenen forum, Belek’teki Nest Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.
1.03.2024 Gündem
Türkiye ve S. Arabistan için turizm, inşaat ve savunmada işbirliği fırsatı
Türkiye ve S. Arabistan için turizm, inşaat ve savunmada işbirliği fırsatı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ‘Türkiye - Suudi Arabistan Yatırım ve İş Forumu’nda yaptığı konuşmada, turizm, inşaat ve savunma sanayiinde iş birliği fırsatları olduğunu söyledi.
17.02.2024 Ekonomi
Hollanda eski Başbakanı Van Agt, eşiyle birlikte 'el ele' ötanazi yoluyla hayatlarını sonlandırdı
Hollanda eski Başbakanı Van Agt, eşiyle birlikte 'el ele' ötanazi yoluyla hayatlarını sonlandırdı Filistin'e verdiği destekle bilinen Van Agt, beş yıl önce bir etkinlikte konuşurken beyin kanaması geçirdi ve bir daha da tam iyileşemedi.
11.02.2024 Dünya
Antakya’yı 1908 yıl önce yıkan deprem
Antakya’yı 1908 yıl önce yıkan deprem “Önce büyük bir kükreme duyuldu ve bunu muazzam bir sarsıntı izledi. Tüm dünya yükseldi ve binalar havaya sıçradı...” Bu sözler 115 yılında Antakya’da depremi anlatan Romalı tarihçi Cassius Dio’dan…
11.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Forum ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.