Aksesuar Fossil saatlerinde palm springs etkisi

Fossil saatlerinde palm springs etkisi

03.03.2015 - 15:05 | Son Güncellenme:

Dünya markalarının ve lüks saat markalarının Türkiye distribütörü Saat&Saat, Fossil İlkbahar 2015 saat koleksiyonunu sunar.

Fossil saatlerinde palm springs etkisi

Yenilikçi mimari yapısıyla ve kültürlerin enerji dolu bileşimiyle dikkatleri çeken Kalifornia eyaletinin Palm Springs kenti, Fossil ilkbahar 2015 saat koleksiyonuna ilham veriyor. Baharın renklerini yansıtan toprak tonları, Kalifornia günlük yaşantısının ruhu ve renkleri yeni sezon saatlerine yansıyor. Şık ve modern çizgilerin harmanlandığı çarpıcı tasarımlarıyla yeni sezon Fossil saat koleksiyonu, Saat&Saat mağazalarımızda ve www.saatvesaat.com.tr online satış sitemizde sizleri bekliyor.

TAG Heuer, Maurice Lacroix, U-Boat, Burberry, Versace, Fendi, Salvatore Ferragamo, Roberto Cavalli by Franck Muller, Emporio Armani, Gc, Tory Burch, Hugo Boss, Welder, Cerutti 1881, Michael Kors, Karl Lagerfeld, Marc by Marc Jacobs Guess,Tommy Hilfiger, Diesel, DKNY, Versus, Skagen, Esprit, Fossil, Adidas gibi dünyanın en büyük marka saatlerinin Türkiye distribütörü Saat&Saat, saatvesaat.com.tr ve tüm seçkin saat mağazalarında…

Yazarlar