Ankara Fuarda Ziyaretçilere Teraryum Sürprizi

Fuarda Ziyaretçilere Teraryum Sürprizi

30.09.2017 - 09:39 | Son Güncellenme:

.

Fuarda Ziyaretçilere Teraryum Sürprizi

Süs bitkileri ve peyzajla ilgili sektör temsilcilerinin buluşma noktası Flora&Garden 2. Peyzaj ve Bahçe Mobilyaları Fuarı Altınpark’ta açıldı. Fuarın en renkli köşelerinden biri de teraryum çalışma grubu oluşturulan ANFA Genel Müdürlüğü standı.
Bu yıl ikincisi düzenlenen fuarda çok sayıda belediye ve firma yer alıyor. Bir kenti yaşanabilir kılmak için gereken teknolojilerin ve ekipmanların alıcısıyla buluşmasının hedeflendiği fuarda, son teknolojilerin ve ekipmanların yanı sıra şehircilik üzerine yaklaşımlar, çözümler ve projeler katılımcıların dikkatine sunuluyor.
Peyzaj sektörünün en önemli adreslerinden biri olan ANFA Genel Müdürlüğü de tasarladığı muhteşem stantla fuarda yerini aldı. Toplam 220 metrekare alana kurulan ANFA Genel Müdürlüğü standında 26 tür bitki sergileniyor. 17 metrekare 3 boyutlu küp formlu özel düzenleme alanıyla da fuar ziyaretçilerinin ilgisini çeken stantta 6 metrekarelik alanda ise özel tasarımlı teraryumlar sergileniyor.Bitki tanıtımlarının da yapıldığı ANFA standında Altınpark ve Gölbaşı’nda bulunan Bitki Evi satış ofislerine de geniş yer veriliyor.
Kendi teraryumunu kendin yap
ANFA standında tanıtımı yapılan ve tasarımlarıyla farklılık gösteren bu teraryumlardanesinlenerek kendi tasarımlarını oluşturmak isteyen ziyaretçiler de kendi çalışmalarını yapabiliyor.Kendi teraryumdüzenlemelerini yapmak isteyen ziyaretçilere 60 metrekarelik Barok bahçe tasarımlı workshop alanında bulunan özel tasarlanmış uygulama masasında kendi teraryumlarınıyapma imkanı sunuluyor. Ayrıca stant ziyaretçileri; daha yeşil bir Ankara için yapılan ve yapılacak yeşil alan projeleri hakkında da bilgi sahibi oluyor.
Flora&Garden 2. Peyzaj ve Bahçe Mobilyaları Fuarı Altınpark’ta Pazar akşamına kadar gezilebilecek.