Gündem Fuat Avni soruşturmasında 2 tutuklama

Fuat Avni soruşturmasında 2 tutuklama

24.07.2016 - 12:38 | Son Güncellenme:

Fuat Avni soruşturması ile ilgili gündeme bomba gibi düşen yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Kamuoyunda 'Fuat Avni' olarak da bilinen sosyal medya hesabı ile ilgili operasyonda adliyeye sevk edilen 31 şüpheliden 2'si tutuklandı. İşte Fuat Avni soruşturması ile ilgili son gelişme...

Fuat Avni soruşturmasında 2 tutuklama

Gözaltına alınan 6 şüpheliye adli kontrol talebi uygulanırken, 23 şüpheli ise sevk edildikleri adliyeden serbest bırakıldı.Yürütülen soruşturma kapsamında Muhammed Sait Kuloğlu ve Yetkin Yıldız'ın tutuklandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Fuat Avni soruşturmasında 2 tutuklama

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, yaklaşık 1,5 yıldır süren çalışmanın ardından İstanbul, Ankara, Van, Mersin, Kocaeli, İzmir, Bursa, Rize, Amasya ve Hatay'da tespit edilen bazı adreslere düzenlediği operasyonlarda gözaltında alınan ve İstanbul Adliyesine sevk edilen 31 kişinin işlemleri tamamlandı. Şüphelilerden M.S.K. ile Aktif Haber internet sitesinde çalışan Y. Y. tutuklandı, 6'sı adli kontrol şartıyla, 29 kişi serbest bırakıldı.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, yaklaşık 1,5 yıldır süren çalışmanın ardından İstanbul, Ankara, Van, Mersin, Kocaeli, İzmir, Bursa, Rize, Amasya ve Hatay'da tespit edilen bazı adreslere düzenlenen operasyonlarda 31 şüpheli gözaltına alınmıştı. Kendisine gelen bilgileri "Fuat Avni" adlı hesaptan yayınladığı öne sürülen eski asker Aydoğan Vatandaş ile bu hesabı ilk açan kişi olduğu iddia edilen Said Sefa'nın da aralarında bulunduğu 24 kişinin arandığı öğrenilmişti.

Yazarlar