Kültür Sanat FUERZA BRUTA ilk kez İstanbul'da

FUERZA BRUTA ilk kez İstanbul'da

02.09.2016 - 12:23 | Son Güncellenme:

Bugüne kadar 5 milyon kişinin izlediği FUERZA BRUTA, New York, Buenos Aires, Londra, Mexico, Pekin, Tel Aviv ve Miami'den sonra İstanbul'da izleyenlerin ayaklarını yerden kesecek...

FUERZA BRUTA ilk kez İstanbulda

Dünyanın en olağanüstü gösterisini İstanbul’a getirecek olan VAKKORAMA; Fuerza Bruta gösterisinde tüm gençleri ve kendini genç hissedenleri "akılda kalıcı deneyimler" yaşamaya davet ediyor.

Seyirciyi içine alan, Dünyanın en olağanüstü sahne deneyimi FUERZA BRUTA
16-23 Kasım tarihleri arasında sadece 10 gösteri için Volkswagen Arena'da

Haberin Devamı

Dünya çapında bugüne kadar 5 milyon kişinin izlediği bu farklı performans; 10 farklı bölüm ile 70 dakikalık büyüleyici bir deneyim sunuyor. 16-23 Kasım tarihleri arasında Volkswagen Arena'da SADECE 10 GÖSTERİ sahnelenecek olan FUERZA BRUTA, izleyenlere bir gösteriden çok daha fazlasını vadediyor. 10 Yılda 5000’in üzerinde performans sergileyen Fuerza Bruta, İstanbul’da hafızalardan çıkmayacak bir gösteriye imza atacak.

10 yılda 29 Ülke ve 54 şehir

5000’in üzerinde performans ile 5 MİLYONDAN FAZLA İZLEYİCİ
Nefesleri kesen FUERZA BRUTA 10 gösteri için ilk kez İSTANBUL’da

ŞAŞIRTICI, HEYECAN VERİCİ, SÜRPRİZLERLE DOLU

Teknoloji ile sanatın biraraya geldiği FUERZA BRUTA, izleyicilerin 360 dereceyle izleyebilecekleri bir sahne ve akıllara durgunluk veren görsel efektler ile muazzam bir illüzyon yaşatıyor."Brute Force”, İspanyolca’da “ağzı açık bırakacak, şaşırtıcı, heyecan verici” anlamına gelirken, FUERZA BRUTA, dev kadrosuyla müzik, su, dans ve akrobasi ile örülü muhteşem bir gösteri vaat ediyor.