Gündem Fuhuş için gitti, darp edilip soyuldu...

Fuhuş için gitti, darp edilip soyuldu...

04.02.2016 - 16:00 | Son Güncellenme:

Antalya’da para karşı cinsel ilişki vaadiyle çağırdıkları 17 yaşındaki T.C.E.’nin boğazına bıçak dayayıp cep telefonunu gasp ettiği iddia edilen biri kadın 3 kişi, 14 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor.

Fuhuş için gitti, darp edilip soyuldu...

Olay 26 Kasım 2015 gecesi, saat 01.30 sıralarında Kepez İlçesi’nde meydana geldi. İddiaya göre T.C.E., yanına arkadaşı 16 yaşındaki A.R.Ö.’yi de alarak para karşılığında Mesudiye Ş. adlı kadınla cinsel ilişkiye girmek amacıyla Kepez ilçesindeki bir düğün salonunun önüne gitti. Mesudiye Ş. ile buluştuğunda iki kişinin saldırısına uğrayan T.C.E., boğazına bıçak dayanıp ıssız bir yere götürüldü. T.C.E.’yi motosikletiyle getiren A.R.Ö. ise olay yerinden kaçıp polise şikayette bulundu.

Haberin Devamı

Şikayet üzerine olay yerine giden polis, T.C.E. ile birlikte Mesudiye Ş., Uğur T. ve Orhan Y. ile karşılaştı. T.C.E., boğazına bıçak dayanıp cep telefonunun gasp edildiğini söyledi. Yapılan aramada Uğur T.’nin üzerinde, T.C.E.’nin cep telefonu bulundu. 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Tutuklu 3 sanık hakkında 14’er yıla kadar hapis istemiyle Antalya 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında sanıklar, suçlamaları kabul etmedi. Mesudiye Ş.’nin avukatı Burhan Ceylan, müvekkiline sanıklar Uğur T. ve Orhan Y. tarafından fuhuş yaptırıldığını söyledi. Müvekkilinin bu iki sanığın baskısı altında olduğu için özgür iradesiyle hareket edemediğini, bu nedenle her aşamada farklı beyanda bulunduğunu söyleyen Burhan Ceylan, Mesudiye Ş.’ye yönelik suçlardan dolayı sanıklardan Orhan Y. hakkında çok sayıda dava açıldığını aktardı.

Haberin Devamı

"ÇAĞIRMAMI İSTEDİLER"

Diğer iki sanıkla aynı evde oturduğunu anlatan Mesudiye Ş. de "1.5 yıl önce Orhan Y. ile yaşamaya başladık. İlk üç- dört ayımız çok iyiydi. Sonradan değişen Orhan beni dövmeye başladı. Olay günü de cep telefonumdan T.C.E.’nin çektiği mesajları görünce bu kişiyi çağırmamı istedi. Buluşma yerine T.C.E. gelince Uğur bıçakla müştekinin boynunu kesti. Uğur’un talimatıyla ben de T.C.E.’nin telefonunu aldım. Telefonu Uğur’a verdim" dedi.

"SIK SIK ŞİKAYET EDER, SIK SIK GÖZALTINA ALINIRIM"

Uğur T. ile Orhan Y. ise gasp iddiasını kabul etmedi. Uğur T., olay günü Mesudiye Ş.’nin ’Beni mesaj çekerek taciz ediyor’ diye T.C.E.’yi şikayet etmesi üzerine kendisini çağırıp boğazına bıçak dayadığını söyledi, olayın gaspla ilgisi olmadığını iddia etti. Orhan Y. ise Mesudiye Ş.’yi erkeklere pazarlamadığını iddia etti. Aksine Mesudiye Ş.’nin kendisini kıskandığı için polise şikayet ettiğini ileri süren Orhan Y., "Mesudiye aşırı kıskançtır. Bu nedenle beni sık sık şikayet eder. Bu nedenle sık sık gözaltına alınırım. Ben şikayetçiyi tanımıyorum" dedi.

Boğazına bıçak dayanıp cep telefonunun gasp edildiğini iddia eden T.C.E. ise sanıklardan sadece Uğur T.’den şikayetçi olduğunu söyledi. Mesudiye Ş. ile uzaktan akraba olduğunu da anlatan T.C.E., "Olay gecesi düğün salonu önünde buluşmak üzere Mesudiye ile anlaştık. Mesudiye ile buluştuğumuzda Orhan Y. koşarak üzerime geldi. Ben kaçmaya çalışırken önüme Uğur T. çıkıp boğazıma bıçak dayadı. Orhan ile Uğur koluma girip 40-50 metre uzağa götürdü. Uğur’un talimatıyla Mesudiye telefonumu aldı. Orhan telefonun bana geri verilmesini istedi. Mesudiye telefonu bana verince Uğur benden tekrar aldı. O sırada polisler geldi" dedi.

Haberin Devamı

Mahkeme, sanıkların tahliye talebini kabul etmedi. Mesudiye Ş.’ye yönelik sanıklardan Orhan Y. hakkında açılan davalarla ilgili 4 mahkemeden tetkik için dosyaların istenilmesine karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.

Yazarlar