ING Basketbol Süper Ligi TESCİLLİ LİDER!

TESCİLLİ LİDER!

17.03.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

F.Bahçe Ülker karşısında 18 sayı geriye düşen Banvit, müthiş üç sayı yüzdesi ve son çeyrekteki 25-14’lük serisiyle galip geldi, normal sezon liderliğini büyük oranda garantiledi

TESCİLLİ LİDER

ÜMİT AVCI

Haberin Devamı

Beko Basketbol Ligi’nde lider Banvit ile takipçisi Fenerbahçe Ülker’in buluşmasında, Bandırma ekibi, Rowland’ın son saniye basketiyle 79-78’lik galibiyete ulaştı, sarı-lacivertliler ile galibiyet farkını 4’e çıkardı.
Maça fırtına gibi başladı Fenerbahçe, Zoric belki de sezonun en iyi basketbolunu oynadı. Bandırma ekibinin boyalı alanda üstünlük kurması beklenirken Hırvat oyuncunun performansıyla ilk çeyreği 28-15 önde geçen Fenerbahçe, 13. dakikada 33-15 ile farkı yakaladı, ilk yarı 46-38 tamamlandı. İkinci yarıda bir kez daha Zoric ağırlığını koydu maça. Bandırma ekibi, Hırvat oyuncuyu durduramadı, farkı bir kez daha (56-41) artırdı. Ancak Cevher’in üçlükler bulması, konuk takımı canlandırdı, yine de 3. periyot Fener’in 64-54 üstünlüğüyle bitti.
Son çeyrekte Cevher’in yanında Ermal ve Mejia’nın devreye girmesi, maçı ortaya getirdi. Rowland, Banvit’i ilk kez öne geçirdi: 76-77. Fener’de, Preldzic’in yanlış tercihi son topu Banvit’e geçirdi. Rowland’ın son saniye basketi, konuk takıma galibiyeti getirdi.

Haberin Devamı

TESCİLLİ LİDER

Yazarlar