Ekonomi G Tower’dan ‘ev’ alanlara Divan’dan rezidans hizmeti

G Tower’dan ‘ev’ alanlara Divan’dan rezidans hizmeti

01.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Divan Grubu’yla 10 yıl önce Basın Ekspres’te başladıkları işbirliğine yenilerini ekleyen Mar Yapı, yine Güneşli’de ‘Divan Residence at G Tower’ projesiyle tekrar biraraya geldi.

G Tower’dan ‘ev’ alanlara Divan’dan rezidans hizmeti

İki kurum, ev sahiplerine otel konforunda hizmet sunmayı hedefliyor. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, Basın Ekspres Yolu’nun geleceğini ve yatırım değerini ‘ilk gören ve yatırımlarını buraya yapan marka’ olduklarını belirterek, “Divan’la bu bölgeye inanıp yarattığımız sinerji, bu bölgenin çehresini değiştirdi. Basın Ekspres Yolu yatırımlarımız iki havaalanına yakın, TEM ve E5’i birleştiren konumda yer alıyor. Bu bölgenin değeri; deniz otobüsüne yakınlığı ve metro bağlantısıyla her geçen gün artıyor” dedi.

Divan’ı, otelcilik sektöründe sahip olduğu tecrübe ve hizmet anlayışını rezidans hizmetlerine yansıtması konusunda ikna ederek faaliyette olan Divan Suites İstanbul G Plus’ı hayata geçirdiklerini anlatan Özkök, “Şimdi bu başarılarımızı devam ettirmek amacı ile Divan Residence at G Tower’ın inşaasına başlamış durumdayız. G Tower’ın rezidans işletmesi Divan Grubu tarafından yapılacak olup Divan Residence at G Tower’dan ev alanlar Divan’ın rezidans hizmetlerini alabilecekler” diye konuştu.

432 konutluk proje

195 milyon lira yatırım değerine sahip G Tower projesinde 432 konut yer alacak. Divan Residence at G Tower projesinde, 1+1, 1.5+1 ve 2+1 daire seçenlerine yer verdiklerini belirten Özkök, metrekare satış fiyatının 5 bin 500 liradan, daire fiyatlarının ise 370 bin liradan başladığını dile getirdi.

Bölgede bugüne kadar 700-800 milyon lira yatırım yaptıklarını dile getiren Özkök, aynı bölgede arsa stokları olduğunu ve yatırıma devam edeceklerini, bölgeyi merkez üssü olarak gördüklerini söyledi.

Misafirperver bakış

Divan Grup CEO’su Richard Appelbaum Türk misafirperverliğinden esinlenerek Divan’ın otelcilik sektöründeki ‘hizmet kalitesini ev konforuna’ taşıdıklarını dile getirdi. Appelbaum, “Divan Residence markası, rezidans sahiplerinin, evlerinde yaşarken aynı zamanda otel konforunu yaşayabilmeleri amacı ile 2012’de hayata geçmiştir. Divan Residence konsepti, otel konforunu evlerinde yaşamak isteyenleri birleştiriyor” dedi.

Applebaum, 2016 yılı içerisinde Divan Grubu olarak İzmir ve Ankara’da 2 yeni rezidans projesine imza attıklarını hatırlatarak, “Şimdi ise Mar Yapı ile hayata geçireceğimiz Divan Residence at G Tower projesinin bu bölgeye önemli bir değer katacağından eminiz. Divan Grubu olarak, Residence markamız ile Türkiye ve yurtdışında ayrıcalıklı projelerin bir parçası olma hedefiyle Avrupa, Amerika ve Ortadoğu’da şu anda birçok proje geliştiriyoruz” dedi.