Cadde Gaga’yı kaybettik

Gaga’yı kaybettik

08.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Sezen Aksu’nun menajerliğinin yanı sıra müzisyenlik yapan Yaşar Gaga’nın organ yetmezliği sonucu hayatını kaybetmesi, ünlü isimleri yasa boğdu.

Gaga’yı kaybettik

Bir dönem Sezen Aksu’nun menajerliğini yapan müzisyen Yaşar Gaga (48) dün kalp yetmezliği sonucu çoklu organ yetmezliği nedeniyle bir aydır tedavi gördüğü Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. 11:15’te hayatını kaybeden Gaga, bugün Ortaköy Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Ortaköy Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Haberi alan Sezen Aksu hemen hastaneye gitti. Eski dostuyla vedalaşan sanatçı, Gaga’nın kız kardeşi Tülin Gaga’ya başsağlığı dileyerek, gizlice hastaneden ayrıldı. Büyük üzüntü yaşayan Tülin Gaga, morg kapısında gözyaşlarını tutamazken, ağabeyinin ikinci albümünü çıkarmayı planladığını ancak kısmet olmadığını belirtti. Cenaze aracına konulan ağabeyinin tabutuna dokunup, gözyaşı döken Gaga, “Sanat camiasından arkadaşları yalnız bırakmadı, her dakika yanında oldular” dedi.

Haberin Devamı

‘Vasiyeti yoktu’

Geçtiğimiz sene Sezen Aksu, Tarkan, Nazan Öncel, Serkan Kaya ve Sertab Erener gibi birçok ismin buluştuğu ‘Yaşar Gaga Alakasız Şarkılar’ projesinin devamı için çalışan Yaşar Gaga için kardeşi, “Vasiyeti yoktu, hep güzel şeyler yaşayacağını söylüyordu. İkinci albümünü çıkaracaktı. Onun heyecanını yaşıyordu. Maalesef kısmet olmadı” diye konuştu. Gaga’nın albümünde Sezen Aksu’yla düet yaptığı ‘Ceylan’ ağıtını paylaşan Tarkan, “Ateş oldun yüreğime Yaşar’ım. Çok üzgünüm. Mekanın cennet olsun arkadaşım. Nur içinde yat” diye yazdı.

Gaga’nın birkaç gün önce Kibariye’ye gönderdiği bir sesli mesaj ortaya çıktı. Gaga mesajda, “Haftaya buluşuyoruz, iki tane klip çekiyoruz. Stüdyoya giriyoruz. El eleyiz, birlikteyiz. Bizi kimse yıkamaz Kiboşum benim” dediği ortaya çıktı. Kibariye ise, “Yaşar’ım benim, sen daha 10 gün önce bana ‘Klip çekeceğiz, Buika ile düet yapacaktık’ derken bugün senin melek olduğunu duydum. İçim yandı. Nur içinde yat kardeşim” diyerek duygularını dile getirdi.

Haberin Devamı

Gaga’yı kaybettik


ÜNLÜLERİN MESAJLARI

- Deniz Seki: Çok boş dünya, gencecik, pırıl pırıl Yaşar’ımızı kaybettik. Kimseye küsmeyin, kırmayın, incitmeyin. Bu dünya yalan dünya. Her günümüz birbirimizi sarıp, sevmekle geçmeli.

- Şehrazat: İçimiz yandı Yaşar’ım, çok yandı.

- Gonca Vuslateri: Canım, sonsuza kadar, en güzel anılarımızla...

- Emel Müftüoğlu: Biz seninle iki gün önce vedalaştık.

- Ziynet Sali: Çok üzgünüz, acımız büyük. Yalan dünyayı tamamladı, biz fanilere bıraktı.

- Ayşegül Aldinç: Ah Yaşar... Hep bir ümit vardı. Çok üzgünüm.

- Işın Karaca: Güle güle Yaşar... Gittiğin yerde çok huzurlu olmanı diliyorum.

- Murat Boz: Üzüntüm çok büyük. Nurlar içinde yat güzel insan.