Cadde Galada komedi tufanı

Galada komedi tufanı

16.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Aylin Kontente, Büşra Pekin, Gupse Özay, Şebnem Bozoklu, Bülent Emrah Parlak, Çağlar Çorumlu, Fatih Artman ve Serkan Keskin’in başrollerini paylaştıkları, Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği ‘Tatlım Tatlım’ın galası Uniq Hall’de yapıldı. Kahkaha tufanının yaşandığı gecede Erdoğan, “Sekiz yetenekli, birbiriyle yarışan, tatlı ve çok iyi oyuncularla çalıştım” dedi.

Galada komedi tufanı

‘Tatlım Tatlım’ filminin BKM’de gerçekleşen galasına ilgi büyüktü. Bin 200 kişilik salon hınca hınç dolarken, kahkahalar havada uçuştu.

Haberin Devamı

Başrollerini Aylin Kontente, Büşra Pekin, Gupse Özay, Şebnem Bozoklu, Bülent Emrah Parlak, Çağlar Çorumlu, Fatih Artman ve Serkan Keskin’in paylaştıkları ‘Tatlım Tatlım’ filminin galası, önceki akşam yapıldı. Babasını kaybeden Çorumlu, etkinliğe katılamadı. BKM’de gerçekleşen galaya ilgi yoğundu. Bin 200 kişilik salonu dolduran konuklar arasında Alper Kul, Barış Arduç, Şükran Ovalı-Caner Erkin, İrem Sak, Buğra Gülsoy ve Funda Arar gibi isimler vardı.

Heyecanlı halleriyle dikkat çeken Gupse Özay, film için, “Torunlarıma anlatacağım bir başyapıt” dedi. Şebnem Bozoklu ise “Bizim dönemin en yetenekli oyuncularıyla çalıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum” şeklinde konuştu.

Büşra Pekin, “Biz aslında tatil yaptık ve o esnada da bir film çektik. Çok heyecanlıyım” derken, Bülent Emrah Parlak, “Aylin Kontente filmimizin güzel bir yolculuğa çıkması için çok dua etti, hepimize hayırlı olsun” açıklamasını yaptı.

Yazarlar