Gündem Galatasaray transfer haberleri - 15 Ocak Galatasaray transfer gündemi

Galatasaray transfer haberleri - 15 Ocak Galatasaray transfer gündemi

15.01.2018 - 12:17 | Son Güncellenme:

Galatasaray transfer sezonunun hareketli takımlarından biri olacak gibi. Igor Tudor ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına Fatih Terim'i getiren Galatasaray transfer çalışmalarına devam ediyor. İşte 15 Ocak Galatasaray transfer haberleri...

Galatasaray transfer haberleri - 15 Ocak Galatasaray transfer gündemi

Galatasaray transfer çalışmalarına teknik patron Fatih Terim'in direktifleri doğrultusunda sürdürüyor. Belirli bölgelere takviye yaparak takımı güçlendirmek isteyen Galatasaray transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İşte 15 Ocak Galatasaray transfer gündemi...

Haberin Devamı

Cimbom'a Altınordu'dan genç kaleci

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu’da forma giyen kaleci Erce Kardeşler, Galatasaray’ın transfer listesine girdi.

Kardemir Karabükspor'dan Çağlar Şahin Akbaba ile ilgilenen ancak transferi gerçekleştiremeyen sarı-kırmızılıların İzmir temsilcisine teklif sunmaya hazırlandığı iddia edildi.

23 yaşındaki Erce, yeni sezon öncesi Altınordu'yla olan sözleşmesini 2020 yılına kadar uzatmıştı.

Kaan Ayhan ısrarı!

G.Saray, Fatih Terim’in kadrosunda görmeyi istediği Kaan Ayhan için Fortuna Düsseldorf’a teklif yaptı. Cimbom devre arası transferi bitirmek istiyor. Olmazsa genç yıldız sezon sonu bonservis ücreti ödenmeden alınacak.

G.Saray, Kaan Ayhan'da ısrarcı... Sarı-kırmızılılar, Almanya'nın Fortuna Düsseldorf takımında forma giyen Kaan Ayhan için resmi girişimde bulundu.

Haberin Devamı

İLK SIRADA YER ALIYORDU

Galatasaray Yönetimi, Fatih Terim'in çok istediği 23 yaşındaki genç yıldız için kulübü Fortuna Düsseldorf'a transfer teklifinde bulundu. Sarı-kırmızılılar, Kaan Ayhan transferi devre arasında bitiremezse genç oyuncu sezon sonu bonservis ücreti ödenmeden alınacak. Fatih Terim'in göreve geldikten sonra transfer listesinin ilk sıralarında yer alan Kaan Ayhan'ın da Galatasaray'da oynamayı çok istediği öğrenildi.

SCHALKE'DE DE OYNADI

Almanya'da Schalke ve Eintracht Frankfurt takımlarında da forma giyen Kaan Ayhan, Milli Takım'da da başarılı maçlar çıkarmıştı.

ÇOK YÖNLÜ BİR OYUNCU

Fortuna Düsseldorf forması giyen Kaan Ayhan'ın en büyük avantajı birçok mevkide oynayabilmesi. Sağ bekte oynayabilen genç yıldız, stoper ve ön libero mevkilerinde de görev yapabiliyor.

18 MAÇTA 1 ASİSTİ VAR!

Son iki sezondur Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen Kaan Ayhan, istikrarlı futboluyla tanınıyor. Genç oyuncu bu sezon 18 maçta görev aldı ve bu maçlarda 1 asist yaptı.

Taffarel, Junior Tavares'i getiriyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, aradığı sol beki Brezilya’da buldu.

Bir süre önce Fatih Terim'in ekibine dahil olan kaleci antrenörü Taffarel, sarı-kırmızılı kulübe Sao Paulo formasını giyen Junior Tavares'i önerdi. Teknik Direktör Fatih Terim'in de onay verdiği Tavares için ilk girişimleri Taffarel'in yaptığını öğrenildi. Geleceğe yatırım amaçlı düşünülen 21 yaşındaki sol bek Tavares'in market değeri 150 bin euro.

Haberin Devamı

Öte yandan Brezilyalı oyuncunun annesinin kendisine ait sosyal medya hesabından Galatasaray'dan teklif aldıklarını açıkladığı iddia edildi.

Hagi açıkladı! G.Saray'a dönecek mi?

Galatasaray'ın efsane futbolcusu Gheorghe Hagi, teknik direktörlüğünü yaptığı Viitorul Constanta ile sarı kırmızılı ekip arasında bu akşam oynanacak hazırlık maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hagi, Rumen bir muhabirin "Galatasaray'a dönecek misiniz?" sorusuna "Şu an kendi takımıma konsantre oldum" cevabını verdi.