Muğla GALATASARAY YÖNETİMİ, FETHİYE TARAFTARLAR DERNEĞİ AÇILIŞINDA BULUŞTU

GALATASARAY YÖNETİMİ, FETHİYE TARAFTARLAR DERNEĞİ AÇILIŞINDA BULUŞTU

14.07.2016 - 22:40 | Son Güncellenme:

.

GALATASARAY YÖNETİMİ, FETHİYE TARAFTARLAR DERNEĞİ AÇILIŞINDA BULUŞTU

Galatasaray Taraftarlar Derneği Fethiye Şubesi, Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Alp Yalman’ın katılımıyla açıldı.
Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği törenle açıldı. Yoğun katılımın olduğu açılış etkinliğine; Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Alp Yalman, Galatasaray Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, Fethiyespor Başkanı Okan Uysal, Fethiyespor Yönetim Kurulu üyeleri, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, Fethiye Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Halime Ok, Galatasaray Taraftarlar Derneği Fethiye şubesi başkanı Emrecan Arıkan ile dernek üyeleri, Galatasaray master takımı, eski futbolcular ile Fethiye’deki Galatasaray taraftarları katıldı.
Tören şehitler ve geçtiğimiz günlerde hayatı kaybeden Galatasaray’ın efsanevi kalecisi Turgay Şeren için bir dakikalık saygı duruşu ile başladı. Açılışta konuşan Galatasaray Taraftarlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Emrecan Arıkan, “Galatasaray’ın 4. yıldızını taktığı şu günlerde Fethiye’mizde derneğimizin kurulması için yola çıktık. Galatasaray yönetimi onayı ile derneğimiz ocak ayında faal hale geldi. Nisan ayı başında ilk genel kurulumuzu yaparak bugünlere geldik. Kalbimizde Galatasaray sevdası bugün bizlerle birlikte olan değerli büyüklerimizden öğrendiğimiz Galatasaraylı duruşu ile büyümek istiyoruz” dedi.
Galatasaray Divan Kurulu başkanı İrfan Aktar ise, "Galatasaray ailesi camiasına bir halka daha ilave ediyoruz. Şu anda Türkiye’de 105 taraftar derneğimiz var. Yurt dışında ise 18 taraftar derneğimiz var. Galatasaray 500 yıllık bir geçmişi olan büyük bir aile. Bir eğitim kurumundan doğmuş tüm dünyaya örnek olmuş spor kulübüdür. Fethiyelilerin de bu aileye katılmasından dolayı çok mutluyuz” diye konuştu.
Konuşmalardan sonra açılış kurdelesi kesildi.