Teknoloji Galaxy A9, Geekbench Testiyle Karşımızda

Galaxy A9, Geekbench Testiyle Karşımızda

23.11.2015 - 17:44 | Son Güncellenme:

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, durdurak bilmiyor. Bu sefer Galaxy A9 modelini satışa sunmaya hazırlanan firma, sona yaklaştı... Android cephesinin en güçlü isimlerinden Samsung, bir kez daha yeni bir...

Galaxy A9, Geekbench Testiyle Karşımızda

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, durdurak bilmiyor. Bu sefer Galaxy A9 modelini satışa sunmaya hazırlanan firma, sona yaklaştı... Android cephesinin en güçlü isimlerinden Samsung, bir kez daha yeni bir akıllı telefonu satışa sunmaya hazırlanıyor. A ailesi ile oldukça güzel bir ivme yakalayan firma, A3, A5 ve A7 gibi modellerin yanı sıra bu sefer karşımıza A9 ile çıkacak. Ailenin en üst versiyonu olmaya hazırlanan model, Geekbench testinde görüntülenerek kesin bir şekilde ortaya çıkmış oldu. Belirtilenlere göre Galaxy A9, 5.5 inç büyüklüğünde 1080p çözünürlük sunan bir ekrana ev sahipliği yapmakta.

Haberin Devamı

Gücünü Snapdragon 620 yonga setinden alan model, grafik arabiriminde ise Adreno 510'u kullanacak. Geekbench testine göre cihazın tek işlemci puanı 1446 iken çoklu işlemci skoru ise 4134. Android 5.1.1 işletim sistemi kullanarak Android 6'yı bekleyenleri biraz hayal kırıklığına uğratan modelin güncelleme alacak olması ise yüksek ihtimaller dahilinde.