Teknoloji Galaxy Note 5’in Tüm Teknik Özellikleri ve Görselleri!

Galaxy Note 5’in Tüm Teknik Özellikleri ve Görselleri!

28.07.2015 - 14:19 | Son Güncellenme:

Note ailesine yakında katılacak olan Galaxy Note 5'in işlemci ve RAM bilgileri dahil birçok özelliği açığa çıktı. Detaylar haberimizde... Her yıl yeni bir Note modelini satışa sunmayı ihmal etmeyen Samsung,...

Galaxy Note 5’in Tüm Teknik Özellikleri ve Görselleri

Note ailesine yakında katılacak olan Galaxy Note 5'in işlemci ve RAM bilgileri dahil birçok özelliği açığa çıktı. Detaylar haberimizde... Her yıl yeni bir Note modelini satışa sunmayı ihmal etmeyen Samsung, bu yıl ise Galaxy Note 5 ile piyasadaki varlığını koruyacak. Şimdilerde Galaxy S6 ve S6 Edge modelleri ile adından söz ettiren firma, büyüyen ekran ve gelen yeni S Pen ile birlikte yakın bir zamanda Note 5'i satışa sunmaya hazırlanıyor. Bugünse, cihaza ait birçok teknik detay ortaya çıktı. GSM Arena sitesinin yer verdiği habere göre Note 5'in tam ekran boyutu 5.69 inç olacak. 1440 x 2560 piksel çözünürlük sunacak olan bu ekran, 480 ppi derinliğine sahip. 4 GB RAM ile gelen modelin kullandığı işlemci ise Exynos 7422.

Haberin Devamı

Böylelikle Samsung'un Note 5 için Qualcomm ile çalışmayacağı da neredeyse kesinleşmiş oldu. Bu bilgiler ışığında telefonun Micro SD kart yuvasına sahip olup olmayacağı hakkında herhangi bir yorum yapamıyoruz. Ancak beklentiler, cihazın arttırılabilir hafıza sistemini desteklemesi yönünde. Yeni modellerini gelecek ay tanıtmayı planlayan Samsung, 13 Ağustos 2015 tarihi itibariyle Galaxy Note 5 dahil birçok yeni telefonunu görücüye çıkaracak. Ayrıntılı bilgiye buradan ulaşmanız mümkün. Bu arada Galaxy Note 5'in görüntüleri sızdı. Telefona ait görsellere buradan göz atabilirsiniz.