Teknoloji Galaxy Note 7 Cep Yakacak

Galaxy Note 7 Cep Yakacak

12.07.2016 - 17:00 | Son Güncellenme:

Uzunca bir süredir gündemi meşgul etmekte olan Galaxy Note 7, bu kez sahip olacağı etiket fiyatı ile beraber haber konusu oldu…

Galaxy Note 7 Cep Yakacak

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un artık akıllı telefon sektöründe ne denli büyüdüğünü söylemeye gerek yok. Android işletim sistemine sahip cihazların büyük bir bölümünü kullanıcılarına ulaştıran firma, hız kesmeden yeni amiral gemi modelleri ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. En son S7 ve S7 Edge adını verdiği iki yeni modelini satışa sunan deneyimli üretici, şimdilerde ise Galaxy Note 7 üzerinde çalışmakta. Aslında yeni cihazın adı Note 6 olmalıydı ancak S7’nin daha yeni bir telefon gözükmesinden çekinen firma, yeni cihazını Note 7 adı ile pazarlama kararı aldı. Aslında resmiyete kazanmış bir bilgi yok ancak firmaya yakın kaynaklardan alınan bilgiler bir hayli güçlü.

Haberin Devamı
Fiyatı Epey Pahalı Olabilir

Hali hazırda Note 5 satışları son sürat devam ederken yanına bir de Galaxy Note 7 modelini eklemeye hazırlanan Samsung, yeni iddialara göre Avrupa bölgesinde epey üst düzey bir fiyatlandırma ile karşımıza çıkacak. Söylentilere göre Avrupa ülkelerinde yeni modelin fiyatı tam 849 Euro’ya kadar çıkabilecek. Ki bu, firmanın son ürettiği modeli S7 Edge modelinden bile daha yüksek.

Peki ya Teknik Özellikleri?

Şu ana kadar elimize ulaşan bilgiler, yeni modelin 6 GB RAM ve son nesil Snapdragon işlemci ile geleceğini söylüyor. Ancak farklı kaynaklarda 4 GB RAM seçeneğinin de cihaza dahil edebileceği belirtilmekte. Net bilgi için Samsung cephesinden gelecek olan duyuruyu beklemekte fayda var.