Teknoloji Galaxy Note 8 kullanıcıları cihazlarının donup kalmasından şikayetçi

Galaxy Note 8 kullanıcıları cihazlarının donup kalmasından şikayetçi

01.11.2017 - 16:29 | Son Güncellenme:

Samsung'un yeni cihazı Galaxy Note 8'le ilgili bazı şikayetler gelmeye başladı. Samsung'un resmi forumlarında bazı tüketiciler, Note 8'in donduğunu ve tepkisiz kaldığınu belirtti.

Galaxy Note 8 kullanıcıları cihazlarının donup kalmasından şikayetçi

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Google'ın yeni Pixel 2 akıllı telefonundan sonra, Samsung'un en yeni amiral gemisi olan Galaxy Note8'in de büyük sorunlar yaşadığı anlaşıldı. Samsung'un resmi forumundaki çok sayıda kullanıcı, cihazlarının farklı kullanım durumlarında donduğundan şikayet ediyor.

Raporlara göre genel olarak telefon görüşmesi sırasında veya mesaj uygulamalarına erişirken ortaya çıkan bu donma sorunu, kullanıcıların telefonu yeniden başlatmasına veya pilin tamamen boşalmasını beklemesine yol açıyor.

ABD ve Avrupa’dan şikayetler geldiği için olayın ülke/bölge ile sınırlı olmadığı düşünülüyor. Samsung henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı

Yurt dışında neredeyse 1000 dolar, ülkemizde ise 5000 TL olan Note 8'in bu şekilde hatalar vermesi kullanıcılar açısından hoş karşılanacak bir durum değil. Güney Koreli şirketin sorunu bir an önce çözmesi bekleniyor.

Haberin Devamı