Teknoloji Galaxy Note 9'daki kamera yerleşiminin neden değiştiği belli oldu

Galaxy Note 9'daki kamera yerleşiminin neden değiştiği belli oldu

12.06.2018 - 15:32 | Son Güncellenme:

Samsung, Galaxy Note 9'u 9 Ağustos'ta tanıtmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Samsung'un yatay kamera yerleşimine geçtiği ortaya çıkmıştı. Samsung'u değişikliğe iten sebep belli oldu.

Galaxy Note 9daki kamera yerleşiminin neden değiştiği belli oldu

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung, Galaxy Note 9 tasarımında küçük bir değişikliğe gidecek. Galaxy S9+'ta çift arka kamera cihazın ortasında dikey, parmak izi sensörü ise kamera modülünün altında yer alıyor. Samsung, Note 9'da batarya yüzünden kamera modülünün tasarımını yeniden düzenliyor.

Samsung, Galaxy Note 9'da çift kamera ve parmak izi tarayıcı yatay olarak konumlandıracak. Bu sayede pil alanını daha geniş tutarak kullanıcılarına yüksek kapasiteli batarya sunacak.

Galaxy Note 9daki kamera yerleşiminin neden değiştiği belli oldu

Son sızıntılara inanılacak olursak, Galaxy Note 9'un da daha büyük bir pille gelecek. Kaynaklara göre, Note 9, 3850 hatta 4000 mAh bataryaya sahip olacak. Ancak bu henüz kesin değil.

Ice Universe, Galaxy Note 9'un koruyucu kılıfıyla ilgili fotoğrafları yayınladı. Parmak izi sensörü cihazın arkasında yer alıyor. Yani ekrana entegre parmak izi tarayıcıyı Galaxy S10'da görebiliriz.

Haberin Devamı

Samsung'un, Galaxy S10'u MWC 2019’da değil de, CES 2019’da tanıtabileceği öne sürülüyor. MWC 2019'da Galaxy S10 yerine de Galaxy X gelebilir.

Ice Universe'in iddialarına göre ise Samsung, Galaxy Note 9'u 2 ya da 9 Ağustos tarihlerinde tanıtabilir.