Teknoloji Galaxy S10 ekran tasarımı Galaxy A8s gibi olmayacak

Galaxy S10 ekran tasarımı Galaxy A8s gibi olmayacak

17.12.2018 - 10:27 | Son Güncellenme:

Galaxy S10’un ekranında Galaxy A8s gibi geniş bir ekran deliğine yer verilmeyecek.  Bunun yerine Galaxy A8s’deki mevcut delikten daha küçük bir ekran deliğine sahip olacak.

Galaxy S10 ekran tasarımı Galaxy A8s gibi olmayacak

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Galaxy S10 hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son iddialara göre Galaxy S10’un ekranında Galaxy A8s gibi geniş bir ekran deliğine yer verilmeyecek. Ice Universe attığı tweet'te Galaxy S10'un 6.1-inç 19: 9 oranından bir ekranla geleceğini ve tek elle kullanımının zor olmayacağını söyledi. Android 9.0 Pie ile gelecek Galaxy S10, One UI arayüzle de kullanıcılara farklı bir deneyim sunacak.

Galaxy S10+ ise üç arka kamerayla gelecek. Galaxy S10’un standart versiyonunda ise iki arka kamera bulunması bekleniyor. Samsung’un kısa süre önce duyurduğu farklı ekran formatlarını da Galaxy S10 serisinde kullanacağı söyleniyor.

Yeni Galaxy S10 görüntüleri, cihazın arka tarafını gösteriyor. Burada garip olan iki farklı cihaz gördüğümüz gerçeği. Objektif boyutlarındaki farklılıkları anında fark edebilirsiniz. Ayrıca, Galaxy Note 9'dan farklı olarak, gövdenin geri kalanıyla aynı kamera dizinine sahip olduğunu unutmayın.

Haberin Devamı

Yeni serinin şubat ayında Barselona’da gerçekleşecek 2019 Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC 2019) tanıtılması bekleniyor. Samsung Galaxy S10'u muhtemelen Mart ayının başlarında piyasaya sürecek.