Teknoloji Galaxy S5 Android 6.0 Güncellemesine Kavuştu

Galaxy S5 Android 6.0 Güncellemesine Kavuştu

24.06.2016 - 14:22 | Son Güncellenme:

Samsung’un 2014 yılı amiral gemisi Galaxy S5 Android 6.0 Güncellemesine Kavuştu. Peki güncelleme ile birlikte gelen yenilikler ne?

Galaxy S5 Android 6.0 Güncellemesine Kavuştu

Android kullanıcılarının en büyük sorunlarından birisi olan güncelleme firmalar tarafından giderilmeye çalışılsa da güncellenen telefonların eski performanslarından uzak kalması ve kullanıcıların bizlere sürekli olarak “eski sürüme nasıl downgrade yapabilirim?” diye sormaları güncellemenin her zaman bir çözüm olmadığını da ortaya koyuyor. Samsung sahiplerinin özellikle beklediği Galaxy S5 Android 6.0 Güncellemesine Kavuştu.

Haberin Devamı

Güncelleme ülkemizde OTA yoluyla dağıtılmaya başladı bile. Bu noktada güncelleme telefonunuza ulaşmadıysa ayarlara girip güncelleme seçeneğini kontrol etmelisiniz. Galaxy S5 Android 6.0 güncellemesi ile değişecek en önemli özellikler pil ve parmak izi okuma sensörü tarafında olacak. Pil optimizasyonu sayesinde daha iyi pil performansı sunulacak ve incelediğimiz dönemde de pek beğenmediğimiz parmak izi okuma sensörünün daha iyi çalışıp çalışmadığını ise yapacağımız testlerde ortaya koyacağız…