Teknoloji Galaxy S5, Yeni Bir Güncelleme Aldı

Galaxy S5, Yeni Bir Güncelleme Aldı

09.12.2015 - 16:24 | Son Güncellenme:

Samsung'un geçtiğimiz yılki amiral gemi modellerinden Galaxy S5, güvenlik konusunda eksiğini kapatmaya devam ediyor... Birçok amiral gemi modelini Android 5.1 işletim sistemine geçirmiş olan ancak Galaxy S5'i bir türlü yükseltmeyen...

Galaxy S5, Yeni Bir Güncelleme Aldı

Samsung'un geçtiğimiz yılki amiral gemi modellerinden Galaxy S5, güvenlik konusunda eksiğini kapatmaya devam ediyor... Birçok amiral gemi modelini Android 5.1 işletim sistemine geçirmiş olan ancak Galaxy S5'i bir türlü yükseltmeyen Samsung, buna nazaran güvenliği elden bırakmış değil. Son sürüm Android konusunda epey eleştiri alan firma, Galaxy S5'de var olan açıkları ve belli başlı hataları yayımladığı güncellemeler ile birlikte gidermeye devam ediyor. Yeni bir güncellemeye kavuşan S5, iyileştirmeler bakımından bir adım öteye geçerken aynı zamanda belirli noktalardaki açıklarından da kurtuldu.

Haberin Devamı

Bir nevi güvenlik zafiyetini giderdiği gözlemlenen Samsung'un tam 206 MB boyutunda bir güncelleme yayımladığını söylemek mümkün. İçerisinde güvenlik dışında belli başlı değişiklikler de içeren güncellemeyi yapmayı unutmayın. Smart Manager için yama içeren güncellemenin FOTA hızında ilerleme ve alışagelmiş güvenlik niteliği gibi özellikler içerdiğini belirtelim.