Teknoloji Galaxy S6’ya Zırhtan Farksız Kılıf

Galaxy S6’ya Zırhtan Farksız Kılıf

06.07.2015 - 09:28 | Son Güncellenme:

Kickstarter'ın geçen tanıttığı projesi olan RhinoShield Crash Guard kılıf ile Galaxy S6 cihazınız zırha bürünüyor. İşte detaylar... Standart telefon kılıfları, milyarlarca para ödeyerek aldığımız akıllı telefonlarımızı korumak ve biraz da olsa...

Galaxy S6’ya Zırhtan Farksız Kılıf

Kickstarter'ın geçen tanıttığı projesi olan RhinoShield Crash Guard kılıf ile Galaxy S6 cihazınız zırha bürünüyor. İşte detaylar... Standart telefon kılıfları, milyarlarca para ödeyerek aldığımız akıllı telefonlarımızı korumak ve biraz da olsa kişiselleştirmek için günlük hayatta birçok kişinin kullandığı aksesuarlar. Ancak bir telefon kılıfı telefonu en fazla ne kadar şiddetli darbelere karşı koruyabilir? PhoneBuff adında YouTube kanalı üzerinde, Galaxy S6 cihazlar için tasarlanmış bir kılıfın tanıtıldığı bir video, bu soruya tam anlamıyla cevap verecek nitelikte. Videolarda iki ayrı Galaxy s6 cihazı test ediliyor. Birinde RhinoShield Crash Guard kılıf kullanılırken, diğerinde herhangi bir kılıf kullanılmıyor.

Haberin Devamı

Yapılan zorlu testler sonucunda, Kılıf kullanılmayan S6, henüz ikinci aşamaya geçemeden pert olurken, RhinoShield Crash Guard kılıf kullanılan Galaxy S6, en zorlu testlerden alnının akıyla çıkabiliyor. Kısa zamanda çok yüksek bir izleyici kitlesine sahip olan PhoneBuff kanalının yayınladığı bu videoyu hayretler içerisinde izliyoruz. Murat Eynehan'ın yazmış olduğu diğer haberlere ulaşmak için burayı tıklayınız.