Teknoloji Galaxy S6 Mini’yi Bekleyenlere Müjde!

Galaxy S6 Mini’yi Bekleyenlere Müjde!

28.12.2015 - 12:09 | Son Güncellenme:

Şu sıralar daha çok orta seviye akıllı telefonlara odaklanacağı ile ilgili söylentilerle gündemde olan Samsung, bir yandan Galaxy S6 Mini modelini geliştiriyor

Galaxy S6 Mini’yi Bekleyenlere Müjde

Şu sıralar daha çok orta seviye akıllı telefonlara odaklanacağı ile ilgili söylentilerle gündemde olan Samsung, bir yandan Galaxy S6 Mini modelini geliştiriyor... Bu zamana kadar satışa sunduğu fazlaca akıllı telefon modeli ile kimi zaman olumsuz yönde eleştiri alan Samsung, anlaşılan bir süre daha bu sevdasından vazgeçmeyecek. Son yıllarda çıkardığı modellere bir de 'Mini' seçeneğini ekleyen firma, S3 ve S4 gibi modellerde uyguladığı politikanın aynısını S6'ya da uygulayacak gibi. Zira elimize ulaşan son bilgiler, Galaxy S6 Mini modelinin yolda olduğunu doğruluyor. Henüz resmiyet kazanmamış olan bilgilere göre S6 Mini'de 4.6 inç boyutunda Super AMOLED ekran ve 1.8 GHz hızında çalışan bir yonga seti bulunacak.

Haberin Devamı

2 GB RAM ile rahat bir kullanım sunması beklenen modelin 16 GB dahili depolama alanına da sahip olacağı belirtildi. En çok kamera özellikleri ile dikkat çeken yeni model, 15 MP arka kamera ve 5 MP ön kamera gibi özellikleri bünyesinde taşıyacak. Çıkarılamaz Li-Ion pil, PayPal sertifikalı parmak izi okuyucu sensörü ve Android 5.1 Lollipop işletim sistemi, S6 Mini'de yer alacak olanlar arasında. LetsTango alışveriş sitesinde listelenen Galaxy S6 Mini modelinin henüz Samsung tarafından onaylanmadığını ayrıca resmiyet kazansa dahi var olan bilgilerde değişikliklerin yaşanabileceğini hatırlatalım.