Teknoloji Galaxy S7 ve S7 Edge İçin Gelecek Olan Yenilikler Sevindirecek

Galaxy S7 ve S7 Edge İçin Gelecek Olan Yenilikler Sevindirecek

11.04.2016 - 14:12 | Son Güncellenme:

Samsung önde gelen akıllı cihazlarından olan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri için geliştirmeler yayımlamaya devam ediyor.

Galaxy S7 ve S7 Edge İçin Gelecek Olan Yenilikler Sevindirecek

Galaxy S7’ye yeni gelen güncelleme ile birlikte cihazların üzerindeki dokunmatik ekran için iyileştirmeler bulunmakta. Bilindiği üzere dokunmatik ekran kullanılırken ortaya çıkan yanlış basma problemi oldukça yaygın. Günlük hayatın temposu dahilin de bir çok kişi akıllı cihazlarını kullanmak için sadece tek elini kullanmak zorunda kalabiliyor. Bu esnada kazara yanlış bir menüye basılması ya da istenmeyen bir uygulamanın açılması kullanıcılar için vakitleri boşa harcayan bir problem haline geliyor. Dijital kalem kullanılarak bu sıkıntılar bir nebze olsun giderilmeye çalışılıyor. Palm Rejection olarak adlandırılan teknoloji sayesinde tek elle kullanılırken ortaya çıkan bu problemlerin önüne geçilebiliyor. Gelen yama ile birlikte artık kullanıcılar daha az problem yaşayacak gibi.

Haberin Devamı

XXUQAPD1 olarak adlandırılan versiyon ile birlikte cihazın kamerası ile fotoğraf çekmekten hoşlanan kullanıcıları da sevindirecek gelişmeler var. Telefon ile fotoğraf çekilirken karşılan en büyük problemlerden biri elin titremesinde kaynaklanan bozuk çekimler. Bunun önüne geçmek telefonu bir yer sabitlemek yada selfie çubuğu kullanmak gibi bir çok seçenek mevcut. Yama ile birlikte kamera ayarları menüsü altında yeni bir kısım ekleniyor. Şekil düzeltme (Shape Correction) olarak adlandırılan bu kısım çekilen fotoğraflardaki bozuk kısımları otomatik olarak bulup düzeltiyor. Ancak düzeltme işleminin nasıl yapıldığına dair bir bilgi paylaşılmamış. Bunların dışında cihaz performansında artış ve çeşitli hata düzeltmeleri de güncellemenin içerisinde.

Galaxy S7 Satışları 10 Milyonu Geçti