Ege ‘Galibiyet güzel, ama kadro dar’

‘Galibiyet güzel, ama kadro dar’

19.10.2017 - 02:31 | Son Güncellenme:

FIBA Şampiyonlar Ligi’nde 2’de 2 yapan Pınar Karşıyaka’da Antrenör Trifunovic rotasyondaki sıkıntının ilerleyen haftalarda kendilerini zorlayabileceğini belirtti

‘Galibiyet güzel, ama kadro dar’

FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Dinamo Sassari’den sonra evinde Juventus Utena’yı da 90-78 mağlup ederek 2’de 2 yapan Pınar Karşıyaka’da Antrenör Aleksandar Trifunovic, oyuncularını kutlarken rotasyondaki sıkıntının önümüzdeki haftalarda kendilerini zorlayabileceğini söyledi. Gruptan çıkma yarışında önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Sırp çalıştırıcı, “Ev sahibi avantajımızı da kullanıp kazandık. Genç oyuncuların maçta yaptığı katkı ayrıca sevindiriciydi” diye konuştu.
Sezon başından bu yana takımla çalışan yabancılardan Dustin Hogue’u temmuz ayında sözleşme imzaladığı Güney Kore ekibi Goyang Orions’a ödenmesi gereken 100 bin dolar bonservis nedeniyle lig ve Avrupa’da halen oynatamayan Karşıyaka’da Trifunovic, “Bu dar rotasyon bize ileride sıkıntı yaşatabilir” dedi. Karşıyaka, transfer yasağının yaklaşık 700 bin TL tutarındaki ikinci taksitini ödeyebilmek için halen arayışta.