Cadde Game of Colors Life Park'ta başlıyor!

Game of Colors Life Park'ta başlıyor!

04.05.2017 - 12:39 | Son Güncellenme:

Milli basketbolcular Kemal ve Kerem Tunçeri kardeşler, 17 senelik organizasyon tecrübesini, Türkiye’de ilk defa organize edilecek Game of Colors ile taçlandırıyorlar. Uzun yıllardır şirketlere yönelik motivasyon etkinlikleri düzenleyen Tunçeri kardeşler bu sefer de şirketler arası bir turnuvaya imza atıyor.

Game of Colors Life Parkta başlıyor

'Game of Colors', yani renklerin oyunu adını verdikleri turnuvanın en büyük farkı ise içerisinde hiçbir spor branşının bulunmaması. Adının ise her renkten çalışanı kapsayan bir organizasyon olduğu için 'Game of Colors' olduğunu belirten Kemal Tunçeri, 7 ve 14 Mayıs’ta, Life Park’ta gerçekleşecek etkinlikte dört farklı kategoride olduğunu dile getiriyor: 'Game of Colors’ın macera kategorisinde şirketlerin aktif, atik ve Survivor ruhu taşıyan katılımcıları yarışacak.

Haberin Devamı

Zeka kategorisi ise üç boyutlu puzzle ve bulmacalarda kendine güvenenler için oluşturulmuş.

Dijital oyunlardan hoşlananlar için ise en son teknolojilerin birer mücadeleye dönüştürüldüğü Sanal kategorisi mevcut. Kategori henüz son kullanıcıya bile ulaşmamış Hololens gibi çeşitli teknolojik donanımlar ve sanal gerçekliğe dayalı aktivitelerle bir hayli dikkat çekiyor.

Yetenek kategorisinde ise şirket çalışanları keyifli vakit geçirmenin yanı sıra birbirinden farklı sanatlar üzerine eğitim alıyor olacaklar.

Herkese göre bir kategori yani bir rengin bulunduğu bu turnuva çok ses getireceğe benziyor.

Katılımcı şirket takımları ise, Koç Holding, Arçelik, Arçelik Çamaşır Makineleri, Ford, Thy Opet, Acıbadem, Polisan, Yeşil Holding, Wowwo, Yeşil Kundura, Astra Zeneca ve Mövenpick Otel gibi daha birçok Türkiye’nin önde gelen firmalarından oluşuyor.

Detaylı bilgi ve şirketler arası düzenlenecek bu festivale ait kategorileri tanımak için web sitesi: www.gameofcolors.org