Kültür Sanat Game Of Thrones 5.sezondan ilk teaser yayınlandı

Game Of Thrones 5.sezondan ilk teaser yayınlandı

27.11.2014 - 10:31 | Son Güncellenme:

Dünya üzerinde milyonlarca izleyiciye sahip fenomen dizi Game Of Thrones'un yayınlanmasına aylar olsa da 5.sezondan ilk teaser geldi.

Game Of Thrones 5.sezondan ilk teaser yayınlandı

Dönüşüne daha aylar olsa da, fenomen HBO dizisi Game of Thrones’un yeni sezonundan ilk teaser gün yüzüne çıktı. Beşinci sezondan 15 saniyelik tadımlık bir video, dizinin resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı. Hatırlarsanız Game of Thrones’un üçüncü sezonunda Melisandre karakteri (Carice van Houten), Arya Stark’a (Maisie Williams) “İçinde karanlık görüyorum” demiş ve bazı güçler kazanacağına dair kehanette bulunmuştu. Arya’nın kendi geleceğinden kesitleri rüya olarak gördüğü videoyu yukarıda bulabilir, ThreeEyedRaven.com isimli siteyi de inceleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

George R.R. Martin’in “A Song of Ice and Fire” adlı fantastik kitap serisinden uyarlanan bol ödüllü dizinin beşinci sezonu, Nisan ayında ekranlara gelmeye başlayacak. Bir kez daha Kit Harington, Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke ve Nikolaj Coster-Waldau gibi isimleri izleyeceğimiz sezona; Lost ve Oz dizilerinden hatırlanabilecek aktör Adewale Akinnuoye-Agbaje’nin de katıldığını hatırlatalım.

Kaynak: beyazperde.com