Gündem Game of Thrones 6. sezon 7. yeni bölüm fragmanı yayında!

Game of Thrones 6. sezon 7. yeni bölüm fragmanı yayında!

31.05.2016 - 11:43 | Son Güncellenme:

Game of Thrones yepyeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Game of Thrones 6. sezon 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Günlerdir dizi seveler bu haberi bekliyordu. İşte Game of Thrones 6. sezon 7. yeni bölüm fragmanı sizlerle...

Game of Thrones 6. sezon 7. yeni bölüm fragmanı yayında

Game of Thrones 6. sezon 7. yeni bölüm Türkçe fragmanında Cercei Lannister eski gücünü ele almak için planlarını sürdürüyor. Cersei Lannister'ın yaptıklarınım hem kendisine hem de Lannister'lar için büyük yıkımlara sebep olduğunu söyleyen Margaery Tyrell'ın büyükannesi, yaşananlar karşısında nasıl hareket edecek?

Haberin Devamı

Babasını öldüren amcasından Demir Adalar'ı almayı planlayan Greyjoylar nasıl bir plan içinde? Greyjoylar'ın planı hangi krallıkları etkileyecek? Kuzey'i fethetmeyi planlayan Jon Snow ve Sansa Stark Vahşilerden yardım isteğine cevap alacak.

Game of Thrones'ın Khaleesi'sinden çıplak sahne açıklaması

"ÇIPLAK SAHNELER İÇİN TEK İHTİYACIM BİRAZ VOTKA"

29 yaşındaki İngiliz güzel The Sun gazetesine yaptığı açıklamada; çıplak sahneleri çekerken çok da fazla zorlanmadığını, çekim öncesi biraz votka içerek kendini ruhen hazırladığını söyledi. Ayrıca vücudunu daha güzel gösterecek bir ışık kullanıldığını da belirten Clarke, bu tarz cesur sahneler çekerken teknik destek almanın önemini de vurguladı.