Gündem Game Of Thrones 8. sezon ne zaman başlayacak?

Game Of Thrones 8. sezon ne zaman başlayacak?

30.08.2017 - 10:48 | Son Güncellenme:

Game Of Thrones fırtınası devam ediyor. Pazar günü yayınlanan Game Of Thrones 7. sezon finali izleyici adeta büyüledi. 16,5 milyon izlenme ile tüm zamanların rekorunu kıran dizinin son bölümünde yaşananlar takipçilerini büyük şaşkınlığa uğrattı. Peki Game Of Thrones 8. sezon ne zaman yayınlanacak?

Game Of Thrones 8. sezon ne zaman başlayacak

Yapımcılığını HBO şirketinin üstlendiği Game Of Thrones efsanesi 7. sezon finali ile dünya üzerinde büyük yankı uyandırdı. 16,5 milyon izleyici ile tüm zamanların rekorunu kıran Game Of Thrones dizisi 7. sezon finalinde Jon Snow'un Demir Taht'ın tek varisi olduğu Brann Stark tarafından Samwell Tarly'e söylendi. Deanerys Targeryen ve Jon Snow'un yakınlaştığı dakikalarda Night King (Gece Kralı) ve ordusu duvar'ı yıktı. Ölüler ordusuna yeni katılan Ejderha sayesinde ilerleyişini sürdüren Ölüler ordusunun önündeki en büyük engel olan Duvar'da yıkılmış oldu. Peki Game Of Thrones 8. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Game Of Thrones 8. sezon ne zaman başlayacak

GAME OF THRONES 8. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Game Of Thrones 7. sezonun sona ermesiyle birlikte dünya üzerinde milyonlarca izleyiciye ulaşan Game Of Thrones 8. sezon ne zaman başlayacak sorusu büyük merak uyandırdı. Şu an için çekimlerin başladığı gelen duyumlar arasında olsa da Game Of Thrones 8. sezonun 6 bölümden oluşacak olması ve her bölümün yaklaşık 80-90 dakika sürecek olması çekimlerin 2019 yılına kadar uzayabileceğini gündeme getirdi. En yakın ihtimal ile 2018 Haziran ayına yetiştirilmeye çalışılacak olan Game Of Thrones'un 8. sezonu ile dünya üzerinde kendi rekorlarını alt üst etmesi bekleniyor.