Cadde Game Of Thrones'ta Emilia Clarke'ın cesur sahneleri!

Game Of Thrones'ta Emilia Clarke'ın cesur sahneleri!

17.05.2016 - 09:51 | Son Güncellenme:

Son yılların en çok konuşulan televizyon yapımlarından 'Game Of Thrones'un son bölümünde Emilia Clarke'ın canlandırdığı 'Daenerys Targaryen' karakteri, alev alev yanan ahşap bir odadan çıplak ve zafer kazanmış bir edayla çıktı.

Game Of Thronesta Emilia Clarkeın cesur sahneleri

'Game Of Thrones'un dizisinin pazar akşamı yayınlanan son bölümünde, Emilia Clarke'ın canlandırdığı 'Daenerys Targaryen' karakterinin, alev alev yanan ahşap bir odadan çıplak bir şekilde çıkması dikkati çekti. 'Ejderhaların Annesi'nin bu sahnesi, milyonlarca 'Game of Thrones' fanını büyüledi.

Haberin Devamı

İŞTE O SAHNE

Sahneyle ilgili Entertainment Weekly'e konuşan 29 yaşındaki oyuncu, "Bütün bunlar benim. Hepsi gururlu, hepsi güçlü. Bu bedenin ikinci bir eşi yok" ifadelerini kullandı.

Daha önce 'utanç yürüyüşü' sırasında 'Cersei Lannister’ı canlandıran Lena Headey’in vücut dublörü kullanması büyük tartışmalara neden olmuş, Headey’in oyunculuğu da çok konuşulmuştu. İzleyiciler, Emilia Clarke’ın da dublör kullanıp kullanmadığını merak ediyordu. Bu yöndeki soruya Clarke, "En son beni çıplak gördüklerinde üçüncü sezondaydık, şimdi ise altıncı sezondayız. Hiç dublör kullanmadığımı söylemek beni mutlu ediyor" yanıtını verdi.