Gündem Gamze Aksu kimdir, Survivor'dan ayrılıyor mu? (Survivor 2018) Gönüllüler takımı

Gamze Aksu kimdir, Survivor'dan ayrılıyor mu? (Survivor 2018) Gönüllüler takımı

18.02.2018 - 15:11 | Son Güncellenme:

Gamze Aksu kimdir? Survivor 2018 Gönüllüler takımının yarışmacılarından biri olan Gamze Aksu hakkındaki bilgiler araştırılıyor. Peki Gamze Aksu kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Gamze Aksu kimdir, Survivordan ayrılıyor mu (Survivor 2018) Gönüllüler takımı

TV8 kanalının fenomen yarışması haline gelen Survivor 2018 bu yıla yarışmacılarıyla damga vuracak. Survivor 2018 Gönüllüler takımında yarışacak olan Gamze Aksu hakkındaki bilgiler ise şöyle...

ACUN ILICALI'DAN ÇARPICI AÇIKLAMA

Survivor 2018'in yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, Gamze Aksu'nun yaşadığı bir sakatlık sorunu yüzünden Survivor'a veda edebileceğini açıkladı!

GAMZE AKSU KİMDİR?

1988 yılında dünyaya gelen Gamze Aksu 3 yaşındayken artistik jimnastiğe başladı. Tam 14 yıl bu sporu devam ettiren Aksu, daha sonra kule atlama sporu yapmaya başlamıştır. Modern Dans Bölümü’ne giren güzel oyuncu, sakatlanma yaşayınca Opera Bölümü’ne yatay geçiş yaptı. Sonrasında İzmir’de Paprika Grubu’nu kuran Gamze Aksu, uzun süre şarkı söylemiştir. Paprika ile İzmir’de, İstanbul’da ve sahil bölgelerinde konserler vermiştir. Yalan Dünya dizisine konuk oyuncu olarak katılan yetenekli oyuncu kliplerde ve reklamlarda rol almıştır. Son olarak Recep İvedik 4 filminde Ebru karakteriyle ilk kez bir sinema filminde rol almıştır. Güzel oyuncu Gamze Aksu 1,75 boyunda ve 57 Kg ağırlığındadır.